Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Autorski] [Skrypt] AntyLog - Koniec ucieczek podczas walki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

######
#  
R  #
#      #
#  
E  #
#      #
#  
K  #
#      #
 L  #
#      #
#  
A  #
#      #
#  
M  #
#      #
#  
A  #
######

Witajcie gracze!

Dzisiaj prezentuje wam mój pierwszy skrypt.

A mianowicie AntLog.

AntyLog jak sama nazwa mówi jest o skrypt służący do karania graczy którzy wylogują się podczas walki Banem.

Kod skryptu jest prosty i banalny każdy się powinien w tym połapać.

Liczę na pozytywne oceny mojej pracy.

Pobierz:

http://pastebin.com/6SpPSV4H

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e50e50d1f62b06475a383cb3c9c13b41f050424560d4926e446cd8c81181ddc1/analysis/1401822389/

Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Planuje wziąć się za pisanie pluginów ale na wszystko jest pora.

Teraz pisze kolejny skrypt.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Czego ty skan zrobiłeś o.O, nie dałeś downloadu tylko pastebin więc skan nie potrzebny ;].

Co do skryptu to jest w miarę dobrze napisany jednak widziałem masę tego typu skryptów, zrób coś większego :)

Opublikowano

Czego ty skan zrobiłeś o.O, nie dałeś downloadu tylko pastebin więc skan nie potrzebny ;].

Co do skryptu to jest w miarę dobrze napisany jednak widziałem masę tego typu skryptów, zrób coś większego :)

W miarę dobrze? Kpina.

Te całe "variables" na górze to nie do tego skryptu, w "on join" niepotrzebny "else". Strzelanie piorunem w umierającego - niezbyt mądre.

Jakby tego było mało nie dostajemy bana tylko kickowanie z serwera i to jeszcze nie w "on connect" gdzie gracz jeszcze nie został wczytany na mapie, a w "on join". "Pseudo" ban trwa 30 sekund i kończąc jeśli wyłączymy serwer lub zlapiemy crasha to analogicznie po restarcie gracz będzie miał zapisane zmienne na true co spowoduje "pseudo" zbanowanie na 30 sekund, to samo tyczy się "pseudo" bana, przy wyłączeniu czy scrashowaniu serwera mamy bana 4ever.

Gorzej się napisać nie dało? Chociaż nie.. znając MPC to gdzieś jest jeszcze gorsza alternatywa tego skryptu, o losie.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Szanuje opinię każdego jednak nie zamierzam płakać waszymi opiniami. Miałem stare skrypty i chciałem się tym podzielić. Widzę że to sensu nie ma.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Multi ,żeby chociaż byli bliżej do pisania pluginów itd. i jeszcze bardziej ogarnąć serwer a nie mieć ściągnięty i nie spolszczony.

Nawet nawet fajny skrypt.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...