Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beasty syndra oraz funhouse akali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedźcie mi ludziki ,bo mam dwa pytanka za które daje lajki.

1. Czy da radę w beasty syndrze zrobć aby używała E podczas gdy bijemy się z przeciwnikiem? Hondy np. używa -.-.

3. Czy opłaca się kupić FunHouse akali za 31 zł ,czy skrypt ten potrafi zayebiście carrować platyna +? Oraz czy można go kupić za psc?

Opublikowano

Powiedźcie mi ludziki ,bo mam dwa pytanka za które daje lajki.

1. Czy da radę w beasty syndrze zrobć aby używała E podczas gdy bijemy się z przeciwnikiem? Hondy np. używa -.-.

3. Czy opłaca się kupić FunHouse akali za 31 zł ,czy skrypt ten potrafi zayebiście carrować platyna +? Oraz czy można go kupić za psc?

1. nie Da się

2. Nie ma pytania :<

3. Nie opłaca się, można mieć cracked za darmo

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to nie lepiej używać po prostu Syndry Hondy? :) Jakiś typo przerobił jego skrypt i działa nawet dla free userów. 

http://botoflegends.com/forum/topic/23554-script-hondas-7-syndra-for-free-users/

Dodam, że planuje on przerobić wszystkie skrypty Hondy na free usera (Xerath, Ori itp)

A cracked Akali imo nieopłacalne bo prócz "systemu" ucieczki niczym się nie szczyci by bulić 31 zł. Poza tym Akali to nie jest taki carry champ jak Syndra.

Opublikowano

Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to nie lepiej używać po prostu Syndry Hondy? :) Jakiś typo przerobił jego skrypt i działa nawet dla free userów. 

http://botoflegends.com/forum/topic/23554-script-hondas-7-syndra-for-free-users/

Dodam, że planuje on przerobić wszystkie skrypty Hondy na free usera (Xerath, Ori itp)

A cracked Akali imo nieopłacalne bo prócz "systemu" ucieczki niczym się nie szczyci by bulić 31 zł. Poza tym Akali to nie jest taki carry champ jak Syndra.

Ahaaa... A żeby nie zakładać nowego tematu to polecacie jakieś skrypty do jungli? Btw... Shaco od hondy działa ,w sensie czy daje radę???

Opublikowano

Shaco od Hondy dobry jest dla lajków tego champa ale Shaco jest champem "mózgowym" bo wymaga ogaru kiedy zniknąć i gdzie się pojawić by gank się udał. Szczerze napiszę, że nigdy nie potrafiłem nim grać a BoL mało mi pomagał xD

Opublikowano

Do jungli jeśli chodzi o vipa to SpiderWoman, na free fajnie się sprawuje skrypt pod Udyra by Radovan.

Opublikowano

Bóg zapłać ludziki. Troszkę lipa ,bo mi się wydaje ,że beasty jest lepsza od hondy pod względem combo ,ale cóż... Jeśli nie ma stuna to raczej opada.

Opublikowano

reff.

Czekam dalej na jakiś junglerów.

//Jeśli ma ktoś skrypt do akali do odstąpienia to nie pogardzę na pw.

Jeśli będzie on się fajnie działał to jestem w stanie się jakoś odwdzięczyć

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...