Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Mistrzem Gry/Technikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie każdego użytkownika MPCForum.Pl który przegląda tenże temat. Na start chciałbym przeprosić każdego za błędy jakie można spotkać w tym tekście. Zacząłem pisać o 7:30 gdzie za sobą mam piątkową noc nieprzespaną z góry dziękuje za wyrozumiałość

Jakie posiadam doświadczenie w świecie Metin2?

- Technik ConcordiaMt2.Pl

- Mistrz Gry LinaresMt2.Pl

- Mistrz Gry xLasT.Pl

- Head Administrator Longju66 (ten pierwszy)

- Head Admin LomaxMt2 v1 ( Hard )

- Mistrz Gry PvPMt2

- Mistrz Gry LomaxMt2 (jakoś zimą tego roku)

- Administrator Gry Freak2.Pl

- Mistrz Gry LinaresMt2.Pl (posiadam dalej tam Administratora Forum - rezygnacja z rangi Mistrza Gry)

- Head Administrator Vertuis.Eu

- Mistrz Gry ShenLong (na samym początku projektu gdy nie był, aż tak popularny)

- Administrator Gry Evenye.Pl

- Mistrz Gry Emperius.Pl

- ProMt2 (zaraz po starcie)

w tym udział w takich projektach forum jak:

- Super Moderator Forum NerviL.Pl

- Administrator Co**Game (Tam gdzie stał PvPMt2)

- Moderator metin2.x-world.pl

- Naprawa Serwera Dragon-Born.Pl

- NAPRAWA SERWISU ME**MOTY.PL LICZĄCY +100 000 Użytkowników

Dopowiem tylko tyle, że to nie cała ,,przeszłość" jaką posiadam, było jeszcze parę serwerów o których nie wspomniałem ze względu na to, iż nie pamiętam.

Coś o mnie

Zarzucę tutaj tylko podstawowe informację, na samym końcu posta zostanie umieszczony odnośnik do mojego Portfolio (które w pełni nie zostało skończone, lecz znajduje już tam się wiele informacji na mój temat)

Tak więc mam na imię Tomasz mam już 22 latka. Jestem z województwa Zachodnio-Pomorskiego (Drawsko Pomorskie). Moim hobby jest motoryzacja posiadam dwie maszyny jednośladowe, gdzie bardzo dużo czasu na nie także poświęcam - szczególnie teraz w sezonie. Lecz to nie znaczy, że nie mam czasu na co innego. W metinie goszczę od 2007 roku, gdzie bardzo szybko zacząłem moją przygodę w Team na serwerach dedykowanych. Na pierwszy serwer doszedłem do Team xLasT.Pl, gdzie zacząłem przygodę jako moderator forum, skończywszy na Mistrzu Gry. Mam bardzo bogatą przeszłość w metinie przy prywatnych serwerach jak widać wyżej. Ostatnio miałem przerwę ponad 6-7 miesięcy, gdzie powróciłem na LinaresMt2.Pl. Gościłem tam jako Mistrz Gry prawie dwa miesiące na forum cztery miesiące gdzie dalej posiadam rangę Administratora Forum.

Co oferuję?

Tutaj nie mogę nic specjalnego zaoferować, jak i ktokolwiek inny, podstawy modernizacji wewnętrznej części silnika potrafię. Modernizacja Klienta Gry? Toć to też nie jest wyczyn, coś tam przy questach kiedyś robiłem lecz to był kawał czasu. Lecz to co się kiedyś nauczyło to to zostaję, tak więc jako iż ostatnim serwerem gdzie byłem Administratorem Gry jest Freak2.Pl, gdzie tak źle to chyba nie wypadłem jako Technik w każdym bądź razie nie zostałem źle przywitany przez graczy jak i Głowny Administrator nie był z moich działań zły. Jako Mistrz Gry, jestem chyba dobrym w tym. Ciepło zostałem przyjęty przez Graczy LinaresMt2.Pl, jak i z ciepłym pożegnaniem i pytaniami czemu zrezygnowałem w masowej ilości pożegnałem się z grą, a zająłem się modernizacją gry. Większość graczy, tych z którymi tam byłem niemalże 2 miesiące czy z tymi gdzie byłem tydzień/dwa uważało mnie za najlepszego Mistrza Gry jaki tam witał w Team.

Dodając jeszcze, jestem bardziej osobą która komunikuje się z graczami i potrafi się z nimi dobrze bawić gdy nudno się porobi. Nie jestem typem sztywniaka, gdzie latam ciągle na komendzie niewidocznym i stoję w M1. Lubię się pokazać dostać spam na PW, odpisać na ten spam. A gdy trzeba to zbanować, ale lecz za tym też nie jestem przy obrazach, wulgaryzmach które padają. Gdy jakaś sytuacja się zaostrza pierw daje ostrzeżenie słowne, następnym krokiem gdy to nie pomoże blokada chatu na 1h/2h, a dopiero wtedy blokada. Mam swój system banowania co do wulgaryzmów które są wysyłane z nerwów, co innego już do celowej obrazy gdzie najeżdza ktoś konkretnie. Dużą uwagę poświęcam dla zabawy z graczami, odpisywaniu niż za lataniem po mapach (lecz na Linaresie robiłem to do 3-4 razy dziennie po 30-1h sępiąc na graczy którzy próbują oszukać)

Ps. jedną z rzeczy która mnie strasznie denerwuje jest zlewanie na serwer, oraz komunikatywność ze strony Administracji serwera.

Potrafię być szczery wobec każdego

Nie mam żadnych zawyżonych oczekiwań co w moją stronę.

Co oczekuję?

- Wspólny szacunek wykonywanej pracy.

- Brak wywyższania się członków Team. Dla mnie nie ma różnicy czy to Super Mistrz Gry, czy Mistrz Gry, czy Test Mistrz Gry. Ale oczekuję takiego samego szacunku dla każdego, oraz pomocy wzajemnej. Potrafię powiedzieć parę słów osobie która się wywyższa, mimo że to członek tego samego zespołu w którym jestem. Ale szacunek za szacunek. Ostatni serwer który opuściłem, opuściłem właśnie ze względu wywyższanai się drugiego Mistrza Gry wobec każdego członka, mimo że miał wywalone na serwer.

- Pomoc przy niektórych sprawach Administracji Gry (problemy z Item-Shop, z grą czy błędy spotykane na serwerze, aby zgłoszenia nie były zlewane)

- Gdy błąd się znajdzie nie trzymanie go miesiąc dwa, mimo że jest to mały błąd ale utrudniający/irytujący rozgrywkę na serwerze, ale od razu go rozwiązanie przy najbliższej konserwacji

- Wysokie zainteresowanie Głównej Administracji

- Jeśli jako Technik, to nie chcę zostać Głównym Technikiem serwera gdzie wszystko spoczywa na moich barkach. Znam się na FreeBSD & MySQL & CRON & Python & Lua(podstawa) & Php(podstawa). Nie chcę dojść do Team serwera który nie ma przyszłości, oraz w planach ma upadek, gdzie Team nie ma pojęcia o tym co robi oraz faworyzacja. Dodam jeszcze, iż nie chcę dojść na serwer który jest robiony od 0 i nie ma Sponsora.

- Nie nawidzę faworyzacji, wręcz nienawidzę gdy jest taka osoba w Team od razu jestem w stanie nawet zadziałać na szkodę Serwera jeśli Administracja nie gra na korzyść serwera, a graczy faworyzowanych.

- Zaaw. panel Administratora gdzie jest możliwość sprawdzenia Item-Shop, postać graczy.

- Możliwość urlopu choćby dwa dni w miesiącu, z powodu odsapnięcia od atmosfery

Wszystkie propozycję proszę składać pod tym tematem, numerem Gadu-Gadu który jest w moim profilu (dla przypomnienia: 12860904), e-mail [email protected] lub po prostu PW.

Tutaj dowiesz się o mnie więcej: Http://PeSoiL.Nu

PROSZĘ TYLKO O POWAŻNIE PROPOZYCJĘ!

Opublikowano

Dla mnie wymienianie gdzie byłeś Mistrzem gry a technikiem to trochę jak by chwalenie się że byłeś tak tak wielu serwerach . Równie dobrze mogłeś napisać że masz spore doświadczenie .

Ale i tak cie polecam :3

Opublikowano

@PerAsfalT, owszem mógłbym ale zapewne jakiś pro elo doświadczony przyszedłby i napisałby

o znalazł się z dużym doświadczeniem - miał serwer hamachi i myśli, że ma spore doświadczenie

.

Tego typu tematu mają za zadanie wyodrębnić jeden temat z wielu, a mój temat jest jednym z tych który wyróżnia się szczegółowością, moimi wadami, zaletami, szczerością itp itd :)

Opublikowano

Nie wiem czy się coś zmieniło u Ciebie od ostatniej naszej rozmowy, no ale mile Cie nie wspominam, mimo to mogę polecieć bo wiem, że na rzeczy się znasz i siedzisz już w tym od paru lat, ba.. grałem nawet na twoich pierwszych projektach które z Krzyśkiem robiłeś. ;)

Opublikowano

Ale się rozpisałeś .

Popytam i czy te doświadczenie które wypisałeś jest prawdziwe.

Polecam jak na razie bo dawno tak rozwiniętego ogłoszenia nie widziałem

xxx

Opublikowano

@Up co do Concordii:

//Zakaz linków do for zewnętrznych.

@Bil3T

Longju66:

To takie małe ,,ale" jeśli nie dowierzasz co do mego doświadczenia.

Dodatkowo, w świecie metin2 posługiwałem się pseudonimami takimi jak: PeSoiL / NoTuS / LordDragon / AnoN

Opublikowano

Ale się rozpisałeś .

Popytam i czy te doświadczenie które wypisałeś jest prawdziwe.

Polecam jak na razie bo dawno tak rozwiniętego ogłoszenia nie widziałem

Był u mnie w teamie za dawnych czasów na freak2 a potem moderował forum na nervilu przez jakiś czas.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Polecam murzaja dobrze robi(pracuje).Można pożartować itd.

Skończ z tym "murzajem" xD. Odnośnie tematu jak najbardziej polecam, chłopak zna się na rzeczy, nie robi czegoś na "odpierdol" . Jednym słowem stara się i bardzo dobrze mu to wychodzi.

Jeśli Ci pomogłem, nie krępuj się daj "like"

Opublikowano

Dobry technik, kilka razy udało mi się z nim współpracować, jest bardzo pomocny, kilku rzeczy potrafił mnie nauczyć.

Jeżeli ktoś potrzebuje Technika na swój nowy/stary serwer to powinien właśnie zwrócić się do Tomka.

Pozdrawiam i gorąco polecam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...