Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Set Broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwon trochę inna tekstura od reszty, ale takto miodzik ;]

2-Reke jedynie widziałem, juz pobieram i wykorzystam.

Dzięki !! lajk.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Zaraz tu wpadnie asek i tak bedzie twierdził, ze widział je 2 lata temu, nie potrzebnie wrzucałeś :P

A same bronie są dość fajne, pokazałbyś jak wygladaja w grze, bo wiadomo jak to jest z tymi broniami, ładnie na obrazku a pozniej sie okazuje ze spixelowany syf ;d

Opublikowano

Fajnie wyglądają w grze :D Możesz dodać SS

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Zaraz tu wpadnie asek i tak bedzie twierdził, ze widział je 2 lata temu, nie potrzebnie wrzucałeś :P

A same bronie są dość fajne, pokazałbyś jak wygladaja w grze, bo wiadomo jak to jest z tymi broniami, ładnie na obrazku a pozniej sie okazuje ze spixelowany syf ;d

Właśnie wpadł i twierdzi że były w bardzo dawno temu.

takie same bronie chyba exportował Mareczek ale nie jestem pewny.

ale nie  Usuwaj  <3

85%  w porywach do 90% osób które tutaj ściągają modele nie ma takiej wiedzy albo umiejętności by rozpakować clienty serwerów <Polecam Nexanity/Gorgony/Dracos>

xxx

Opublikowano

Właśnie wpadł i twierdzi że były w bardzo dawno temu.

takie same bronie chyba exportował Mareczek ale nie jestem pewny.

ale nie  Usuwaj  <3

85%  w porywach do 90% osób które tutaj ściągają modele nie ma takiej wiedzy albo umiejętności by rozpakować clienty serwerów <Polecam Nexanity/Gorgony/Dracos>

Trzy bronie tu są z tych które exportowałem;p Ogólnie nie robię takiej fuszerki wachlarz, normalna broń dla sury i dzwonek to podstawa :)

^^

Opublikowano

Trzy bronie tu są z tych które exportowałem;p Ogólnie nie robię takiej fuszerki wachlarz, normalna broń dla sury i dzwonek to podstawa :)

jak dla mnie 2 dzwonki tylko.

Da ktoś ss z gry?

xxx

Opublikowano

Broń dla szamana cięższa niż dla ninjy, woja i sury.
Chyba "Góra" z Gry o Tron miał lżejszy miecz od tej buławy/młota który ma służyć Szamanowi jako dzwon.

Ponadto nie wiem czy to Ty czy ktoś inny (pewnie autor) jest tak skończonym idiotom żeby w jednej paczce dać laskę i buławę i to buławę podpisać jako staff...

*Staff - Laska lub długi Kij.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Broń dla szamana cięższa niż dla ninjy, woja i sury.

Chyba "Góra" z Gry o Tron miał lżejszy miecz od tej buławy/młota który ma służyć Szamanowi jako dzwon.

Ponadto nie wiem czy to Ty czy ktoś inny (pewnie autor) jest tak skończonym idiotom żeby w jednej paczce dać laskę i buławę i to buławę podpisać jako staff...

*Staff - Laska lub długi Kij.

Set jest od Plechita jeszcze jak miał starą stronę :P

Co do setu taki sobie ale widziałem go chyba na inforge lub metin2zone także podaj źródło 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...