Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pz.Kpfw. II Ausf. J

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kojarzycie ten czołg ? Teraz kosztuje 1500 zł

http://www.ebay.com/itm/World-Of-Tanks-Pz-II-J-10K-Golds-90-day-premium-Loyalty-Card-Guarantee-/271511161607?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f37538b07 

faja sobie go kupił, powęszyłem i znalazłem takie coś: 

http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/germany/pzii_j/

Zwróćcie uwagę na cenę: "Pojazd ze specjalnego wydarzenia" 

Jak go było można zrobić?  

Aha ma lub grał ktoś tym cackiem ?

Opublikowano

Eventy organizowane przez WarGaming.

PS

On jest chujowy, pancerz ma jak kv-1 na 3t, ale lufka z 1t, która na goldzie ma problemy.

Opublikowano

Kiedy? Na jakiej zasadzie? Co trzeba było zrobić? Chodzi konkretnie o ten czołg, ,że o event to ja się domyślam ... 

@UP Juri, z całym szacunkiem ale ja twoich opinii na temat czołgów już nie słucham, ale chce się dowiedzieć jak można było zdobyć ten czołg :P 

Opublikowano

W tym momencie, jedyną opcją na zdobycie tego czołgu jest zakupienie, na takiej aukcji.

Opublikowano

Eventy organizowane przez WarGaming.

PS

On jest chujowy, pancerz ma jak kv-1 na 3t, ale lufka z 1t, która na goldzie ma problemy.

Czołg który chyba każdy chce dostać. Istna forteca

76561198001815076.png
Opublikowano

Czołg który chyba każdy chce dostać. Istna forteca

Weź 2 te czołgi w 1vs1. Nie ma szans, żeby zadać dmg tą pierwszotierową lufką.

Lufa jest największym (i chyba jedynym) - tego czołgu. Penetracja nie wystarcza.

Opublikowano

Weź 2 te czołgi w 1vs1. Nie ma szans, żeby zadać dmg tą pierwszotierową lufką.

Lufa jest największym (i chyba jedynym) - tego czołgu. Penetracja nie wystarcza.

Nie pierdol, PzB2 w stosunku do swoich tierów też ma praktycznie identyczne działo ( II tier ) i bez problemu daje radę.

Tym czołgiem gra się tylko na złocie. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie pierdol, PzB2 w stosunku do swoich tierów też ma praktycznie identyczne działo ( II tier ) i bez problemu daje radę.

Tym czołgiem gra się tylko na złocie. 

Gdyby ten czołg miał lufkę z 2 tieru byłby pod każdym względem op. Z tą jest po prostu fortecą, rzucającą metalem.

Opublikowano

Te 1500 złotych to lekko naciągane. W zestawie również 10K golda(140 złotych) oraz 3 miechy premki(100 złotych).

Opublikowano

Gdyby ten czołg miał lufkę z 2 tieru byłby pod każdym względem op. Z tą jest po prostu fortecą, rzucającą metalem.

Chodzi mi o to, że pzb2 ma identyczną porównując pancerze na 4t a pancerze na 3t ...

Pzb2 4 tier lufka 2t, pz II j 3 tier 1t.

Bez problemu na goldzie przebija 3t

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Czołg tzw. "zabawka". Jedynie dla kogoś kto jest kolekcjonerem i nie szkoda mu wydania tylu pieniędzy na taki czołg.

moja_sygnaturka_by_ad3r-d7wbx1e.png

Jestem początkującym grafikiem. Jeśli chcesz żebym coś dla ciebie wykonał pisz śmiało PW.

Każda wykonana praca nauczy mnie jak obsługiwać się grafiką.

Opublikowano

Według mnie strata kasy, fakt niezły fun z gry jak jedziesz i patrzysz ja te bezradne czołgi nie wiedzą gdzie strzelać :D ale ja bym nigdy nie dał 1500zł za takie coś...

Opublikowano

Według mnie strata kasy, fakt niezły fun z gry jak jedziesz i patrzysz ja te bezradne czołgi nie wiedzą gdzie strzelać :D ale ja bym nigdy nie dał 1500zł za takie coś...

GTX Titany, klawiatury czy myszki za 1200 złotych, inne podobne, takie zestawy, to wszystko jest robione nie aby był sens tylko dla debili którzy mają za dużo pieniędzy. No bo przyznaj - istnieją tacy ludzie, opłaca się wystawiać dla nich takie karty, klawy czy mychy. Wolałbyś sprzedać ten czołg komuś normalnemu za powiedzmy 100 coś złotych, z resztą zawartości za 300 i mieć 300 czy sprzedać komuś to za 1500 i mieć 1500? Odpowiedź jest prosta ;)

Opublikowano

Nie muszę ;]

Specjalnie dla Ciebie -.-

We wish to draw your attention to the rules of getting bonus code for an online game "World of Tanks".

The code printed on a special card,that has packed in the game box.

The code is not available separately from the game.

The code can not be purchased separately.

The code can only be activated on RU servers!

When you buy the Gift Set, the code can not be granted to the buyer separately from the game.

When you buy the Gift Set, the code can not be provided or shipped to the buyer separately from the game.

http://www.ebay.pl/itm/World-of-tanks-German-Gift-Pack-FACTORY-SEALED-Pz-II-Ausf-J-/151318907921?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item233b4f4c11&_uhb=1

2-ga aukcja ! Specjalnie dla Ciebie ! 

World of tanks German Gift Pack

Сomponents:

- code to receive 10000 gold, premium account for 3 months and tank Pz.Kpfw II Ausf. J; (only for RU servers)

- the distinguishing mark of the player World of Tanks;

- special sticker for the car;

- a huge table Mat;

- the book Panzerkampfwagen MAUS about 200-ton symbol of German tank;

- unique mug with a picture of the legendary Bison and a special stand-sight.

- stylish two-sided poster Panther tank

Type: PC/Mac Online Games Brand: Wargaming Expiration: 120 Days Country/Region of Manufacture: Russian Federation

Wymieniać dalej? 

Opublikowano

Powiedziałem że NIE WSZYSTKIE działają na naszym serwerze ...

@kyra W opisach piszę (only for RU servers) (tylko na rosyjskie serwery) Davek nie ma racji zresztą faja w filmie o tym wspomina: "Uważajcie bo nie wszystkie kody mogą działać na serwerze Eu, kupujcie ostrożnie"

Opublikowano

Powiedziałem że NIE WSZYSTKIE działają na naszym serwerze ...

@kyra W opisach piszę (only for RU servers) (tylko na rosyjskie serwery) Davek nie ma racji 

Jeden i drugi ma racje, ponieważ Ty jak i @DaveeK podajcie linki do dwóch innych aukcji.

Przepraszam mój błąd, ale skończcie się kłócić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...