Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyno - ssij moje pentos

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy dostanę normalnych ludzi? Nic nie mogę wygrać w tym gównie, ja pierdole. Toć to jest gorsze od bronzu, really. Platinum V - najwięcej wyboostowanych kont, lee sin nie ogarniał nawet jak działa mechanika jego postaci.

smVNNnR.jpg

Opublikowano

Też tak mam. Miałem winstreak 5. Cały czas gram na midzie, roamuje. Ciągle pomagam topowi i botowi, po prostu mogę powiedzieć, że nie jestem miderem. Tylko na krótkie early. Cisnę enemy jak chcę i daję kille moim dodatkowo. Ale oni w late myślą, że są najlepsi i się rzucają solo. Potem przegrywamy. To jest normalne.

Gold I 97LP miałem, mam 7 przez te akcje. Cały czas miałem staty na plusie i dużo asyst. To jest norma i szczerze nie wiem co chciałeś nam pokazać pisząc ten temat.

Licz na farta i tyle...

343731479829004887779.png

Opublikowano

Prawdę mówiąc dobiera ci podobnych ludzi do twojego poziomu (tj. loser'ów). Trudno jest wyjść z niskiego MMR, jednak gdy wygrasz kilkanaście gier pod rząd powinno dobierać ci bardziej normalne osoby :P

Tak czy owak do solo Q trzeba mieć również odrobinę szczęścia.

Opublikowano

Gdzie Ty tu widzisz flame? Flamem nazywasz, to, żeby nie grały w tą grę po szkole tylko poszły spać, lol? To czemu dla przeciwnego teamu dobiera tych lepszych? ^^ Czemu nie mogłem być tam zamiast tego ziggsa?

Opublikowano

D5 to elo hell

@topic

Każdemu się takie trafiają, raz możesz mieć lose streaka 5 gier, a raz win streaka 20 gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...