Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS: GO - gościu ukradł mojemu koledze nóż, co mu grozi za taki czyn?

Szakalowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj lub wczoraj mojemu koledze ukradli nóż, który był warty ok. 800zł, znamy jego nick i tekst, który pisał do mojego kumpla, że kiedyś mu się odwdzięczy itd i nie wiemy co z tym zrobić.

Czy da rade zgłosić to jakoś do pewnych "organów władzy", aby ten człowiek to oddał?

Po 2. Jest prawdopodobieństwo, że zrobił to ze swoim kumplem z klasy czy tam ze szkoły.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jeżeli zrobiliscie to przez wymiane steam to nic raczej nie zrobisz bo to przez twoja glupote i steam mowi ze nie bierze za do odpowiedzialnosci.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Haaaaa!!! No nie wierze! Ile lat i IQ trzeba mieć by dać tak się wydymać(bez mydła...)? 

Tak jak kolega wyżej napisał, oddałeś(czy tam Twój kolega) dobrowolnie tą broń za pomocą wymiany więc nie rozumiem z jakiej racji miałby Ci to oddać. Zaakceptowałeś jego ofertę - nic. A jak to kolega z klasy to złapać i wp***dolić  ;)

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

:O Twój kolega stracił właśnie około 100$ tj. 300zł. A problem taki co może zrobić steam w tej sprawie. Stworzył on HANDEL pomiędzy użytkownikami. Nigdy nie zrobiłby czegoś tak głupiego, że jedna strona zgadza się i itemy lecą do niego. Za każdym razem musisz potwierdzić wymianę. Teraz wątpię abyś odzyskał swój nóż. Możesz jedynie zaraportować profil tego gracza. A tak reasumując - masz 0.01% na odzyskanie noża... a wręcz 0%.

Opublikowano

Serio? 

Dzisiaj lub wczoraj mojemu koledze ukradli nóż, który był warty ok. 800zł

i

Tu jest ten pieprzony problem, bo on mu go "pożyczył" poprzez handel, a wiec obie strony się zgodziły i prawdopodobnie może pożegnać się z nożem.

Sam sobie odpowiedziałeś ;) a jeżeli twój kolega pożycza nóż warty 800zł to musi mieć IQ zgnitego jabłka... według mnie nie ma sensu trzymać tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...