Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobrze gram?

Łysollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze gram?

30599569501009859307.jpg

87225705356827008866.png

Opublikowano

Bardzo dobrze prawie tak jak @KichaMCPL KichaLOLPL

Sam jak startowałem miałem 0/30 na botach i ultowałem garenem minionki
Widać ze nasz silver

Trzeba byc pro zeby wygrac 1/18 xD

@Edit

Jezeli jestes poczatujacy napisz mi na pw to ci wytlumacze o co chodzi w tej grze i zaprosze cie na lolu to ci pomoge.

Prosze sie nie smiac z niego tylko przypomniec sobie swoje poczatki xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zajebisty build na Ryze, coś mi tu śmierdzi BOLem. Świetny pokaz umiejetnosci polakow w tej grze, obym na ciebie nie trafil w grze bo na stowke przejebie mida ;/

Opublikowano

@P.S Temat został założony dla JOKE@!@ ... Te statystyki są użytkownika @KichaMCPL

87225705356827008866.png

Opublikowano

@P.S Temat został założony dla JOKE@!@ ... Te statystyki są użytkownika @KichaMCPL

ta ta ta pewnie serio myślałeś, że dobrze grasz i to są twoje staty a teraz sie wymigujesz

b1zvsj.jpg

Opublikowano

@Up. A po co mi takie coś? Człowieku...pomyśl :> Dam potem tu nawet jego konto hah,.,,,

87225705356827008866.png

Opublikowano

Bo te statystyki może osiągnąć tylko !!!! KICHA! xD

87225705356827008866.png

Opublikowano

Tak jesteś zajebisty wycarrujesz mnie z bronzu ? bo nob timy ://

Oczywiście! xD

87225705356827008866.png

Opublikowano

Bardzo dobrze prawie tak jak @KichaMCPL KichaLOLPL

Sam jak startowałem miałem 0/30 na botach i ultowałem garenem minionki

Widać ze nasz silver

Trzeba byc pro zeby wygrac 1/18 xD

@Edit

Jezeli jestes poczatujacy napisz mi na pw to ci wytlumacze o co chodzi w tej grze i zaprosze cie na lolu to ci pomoge.

Prosze sie nie smiac z niego tylko przypomniec sobie swoje poczatki xD

say what?!

Jak garenem ultowales miniony ?

Co do tematu kazdy jakos zaczyna. GL

Opublikowano

Daj linka do profilu 0_o

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Dej ten skrypt na riza i gardna pliss ja w ogule nie okarniam teeko bohatera bo on bije mieczem a ten drugi avatar zuca poankom do golenia

graty takich tutaj potrzebujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...