Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego co mecz dostaje +0 pl?

niewiemlollol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz małe MMR, to z tego co wiem, musisz spaść np. z golda 2 do golda 3, bo ludzie w dywizji wyższej, mają o wiele więcej punktów i nie grasz meczy, które dają Ci punkty, tylko bezpośrednio o wejście.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Ale w tym momencie już nie dobiera graczy względem mmr tylko dywizji... Więc w sumie to dziwne to. Ale najpierw powiedz jaka dywizja. Jak plat/Diamond to tam i tak się dostaje 2/3 punkty za mecz więc ma to sens

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Ale w tym momencie już nie dobiera graczy względem mmr tylko dywizji... Więc w sumie to dziwne to. Ale najpierw powiedz jaka dywizja. Jak plat/Diamond to tam i tak się dostaje 2/3 punkty za mecz więc ma to sens

jak nie? mam diamond 5 a tak skurwione mmr że gram z platynami 3

zapomnialem że może to zostac uznane za spam, więc:

dostajesz po 0 pkt bo masz za słabe mmr.

Opublikowano

Pewnie rozegrałeś setki meczów, silver to Twoje "elo hell" i dopóki nie podwyższysz MMR nic nie zrobisz.. Jednym słowem musisz zacząć serię zwycięstw.

Opublikowano

Jak jesteś w srebrze 1 to system chce wiedzieć, czy zasłużyłeś na promo i dlatego na razie nie dostajesz punktów.

Nieprawda. Zostało to zmienione w tym sezonie. Twój post odnosi sie tylko do Diamond I, tam ta reguła nadal działa.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jeśli jesteś na 90 - 100pkt to system wyrównuje Ci mmr, a jeśli gdzieś niżej to polecam Ci po prostu spaść o jeden tier w dywizji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...