Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa

Micek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wszystkim! Jaką polecacie grać klasą, która najlepsza ?

Bo ja coś nie mogę przestać grać szturmowcem :/

post-828402-0-94657900-1401803831.jpg

Opublikowano

Jak podbój z pojazdami to tylko technik/wsparcie, jeśli klaustrofobiczne mapy typu metro i blokada to szturmowiec.

Zwiadowca nie dla mnie nie umiem grać snajperkami i kampić.

Opublikowano

grać snajperkami i kampić.

Granie snajperką i kampienie nie jest łatwe i nie jest opłacalne.

Ja uwielbiałem grać snajperem ofensywnie (uwielbiałem, bo wywaliłem grę, która mi tylko miejsca trochę zajmowała).

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Granie snajperką i kampienie nie jest łatwe i nie jest opłacalne.

Ja uwielbiałem grać snajperem ofensywnie (uwielbiałem, bo wywaliłem grę, która mi tylko miejsca trochę zajmowała).

W moim przypadku ofensywne granie snajperem i pushowanie na 30 klatach kończyło się zgonem za każdym razem :P

Opublikowano

W moim przypadku granie snajperem - lami grę :D Kompletnie nie umiem grać tą klasą, więc omijam ją szerokim łukiem. Próbuje znaleźć jakąś bratnią duszę, a nie ciągle szturmowiec i szturmowiec ;P

Opublikowano

W moim przypadku granie snajperem - lami grę :D Kompletnie nie umiem grać tą klasą, więc omijam ją szerokim łukiem. Próbuje znaleźć jakąś bratnią duszę, a nie ciągle szturmowiec i szturmowiec ;P

Spróbuj wsparcie z jakąś sensowną bronią (AWS, MG4, M249)

Opublikowano

Agressive Recon <3 jak udaje Ci się zrobić taki streak 15 Killi w 2 minuty to... wow :D świetne uczucie ;) rzadkość ale świetne :)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

@UP dla mnie to normalność :D , gram snajperem w każdej, jaką znam, grze ^^

Polecam snipera, ale co racja to racja, dopiero jak jesteś pewnien, że będziesz umiał wykorzystać jego potencjach i zdążysz za 1. razem zdjąć szturmowca, który w ciebie celuje

76561198018588473.png
Opublikowano

Moim zdaniem Technik, ponieważ ma szeroki wybór broni przeciw pancernej oraz może skorzystać zarówno z daleko-zasięgowych karabinów wyborowych, strzelb, pistoletów maszynowych oraz karabinów szturmowych. Pozdro

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref 

Zacząłem nawalać wsparciem jak pisaliście, ale to takie troszkę noobskie, bo inni nie mają szans z moją bronią, kiedy napieprzam 50 pocisków w kilka sekund, polecacie jakąś spokojniejszą broń do wsparcia ??

Opublikowano

Podboje na mapach z pojazdami (Czolgi etc.) graj technikiem :D Zawsze jakis wozek sie do zniszczenia znajdzie :)

Szturmy,TDM polecam szturmem grac bo apteczka,defib. zawsze sie przydadza druzynie ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

FAMAS R OP :D Ja zazwyczaj gram technikiem na podbojach no chyba że denerwuje mnie jakiś snajper to też biorę i zaraz gościa nie ma :) . Dominacja/TDM/SDM/ to tylko szturmowiec :)

TO UCZUCIE JAK ZE SMAWA/RPG ZDEJMUJESZ LECĄCE HELI :D

k0ksmanPL.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na mapie z pojazdami to Technik  uwielbiam nim zestrzeliwać śmigłowce z daleka (Mam Skilla  ;D ) Czasem też snajper i wsparcie, a do roli szturmowca mnie nie rusza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...