Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy film wojenny

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzyj sobie Big Red One, O Jeden Most za Daleko, Bitwa o Anglię, Byliśmy Żołnierzami, Najdłuższy Dzień. Chyba starczy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

9 kompania, Black Hawk Down, Pluton, Full Metal Jacker, Wróg u bram, Jeniec: Tak daleko jak nogi poniosą, Byliśmy żołnierzami, Czas apokalipsy. 

Opublikowano

Ostatnio wyszedł niesamowicie przejmujący dokument o Powstaniu warszawskim. Wszystkie sceny w 100% realne, nawet dialogi zostały odrestaurowane. IPN pracował przy tej produkcji, ja osobiście byłam mocno wstrząśnięta tym, jak to wyglądało. Jeśli lubisz prawdziwe filmy bez domieszek fikcji na pewno Ci się spodoba:

http://www.filmweb.pl/film/Powstanie+Warszawskie-2014-690058

Pamiętaj tylko, że tutaj nie chodzi o fabułę. Chodzi o fakty ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

polecam film "Karol - Człowiek, który został Papieżem", moją ulubioną sceną jest moment w którym Polak papież zaczął strzelać do Polaków na Wołyniu.

Opublikowano

polecam film "Karol - Człowiek, który został Papieżem", moją ulubioną sceną jest moment w którym Polak papież zaczął strzelać do Polaków na Wołyniu.

Piszesz bezsensownie idioto, raport leci

@Topick Dobrze, dzieki za odp, a jeśli chodzi o powstanie to się akurat na nie wybieram, fajny film? Dobrze odrestaurowali te scenki?

Opublikowano

Piszesz bezsensownie idioto, raport leci

Dobrze, dzieki za odp, a jeśli chodzi o powstanie to się akurat na nie wybieram, fajny film? Dobrze odrestaurowali te scenki?

Wszystko jest odrestaurowane na tyle szczegółowo, że możesz cegiełki na budynkach liczyć. Wykonanie po prostu perfekcyjnie, na pewno Ci się spodoba, polecam.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Forest Gump

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

WorldWarZ

Kamienie na szaniec

Chyba jedyne jakie wydziałem, wiec najlepsze :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

WorldWarZ

Ja pierdole, od kiedy World War Z to film wojenny...

Złodziejka Książek też dość ciekawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...