Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monety

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna nie grałem w CA i zauważyłem że są dodane jakieś monety (srebrna i złota), może mi ktoś powiedzieć jak mam je zdobyć, czym się różnią i co dają ? :D (krótko i na temat) :D

Opublikowano

daja specjalne itemy w ruletce typu szare klucze spece bronie exp passy itd ... zdobyć można za zalogowanie się ... choć teraz zdobywa sie tylko polish cointy bo na te inne skonczył sie event 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

daja specjalne itemy w ruletce typu szare klucze spece bronie exp passy itd ... zdobyć można za zalogowanie się ... choć teraz zdobywa sie tylko polish cointy bo na te inne skonczył sie event 

Zdobyć można za zalogowanie a nie przypadkiem też za zadania ?

Opublikowano

Jeśli zalogujesz się to dostajesz Polską Monetę ( Raz na 24h ) . Złote monety możesz kupić na Nx . Silver monety dostaje się co ukończoną rundę ( Nie boże być krótka , Elimination chyba od 100 kills ) 

Opublikowano

Jeśli zalogujesz się to dostajesz Polską Monetę ( Raz na 24h ) . Złote monety możesz kupić na Nx . Silver monety dostaje się co ukończoną rundę ( Nie boże być krótka , Elimination chyba od 100 kills ) 

Co(z dobrych rzeczy) można wygrać za Polską monete?

Najlepiej jakby ktoś miał link :D

pS. Złote monety chyba mozna zdobyć nie tylko z NX? ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...