Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mr.KaKa >_>

K510i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wali mnie czy będe zbanowany czy nie.

Jakim prawem , dostaje ostrzeżenia za własne artykuły?Kazałeś mi Kaka wysłac link do plagiatów.Wysłałem.Ty jednak nie ruszasz swej szanownej pupencji i nic z tym nie robisz.Jak to jest?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

@topic

dobra ej ludzie wy sie dziwicie za co was banują ale piszecie te głupie tematy..piszecie bezsensowne posty ( moj post tez jest częsciowo spamem ale potrafie sie do tego przyznac i pisze to zebyscie zaczaili) i pomyslcie zanim cos napiszecie bo kaka i kilo nie banują za nic...moze wy tego nie widzicie ale niektore wypowiedzi są całkiem bezsensowne...

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Ale wy wszyscy się ośmieszacie.Jeżeli uważacie że Kaka daje za dużo ostrzeżeń i banów to żałujcie że nie było was na tym forum za panowania Owl-a wtedy przynajmniej żaden noob mu nie podskoczył!>POZDRO NOBKI

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Ale wy wszyscy się ośmieszacie.Jeżeli uważacie że Kaka daje za dużo ostrzeżeń i banów to żałujcie że nie było was na tym forum za panowania Owl-a wtedy przynajmniej żaden noob mu nie podskoczył!>POZDRO NOBKI

Hehe u Owla to by się bali taki topic stworzyć.

Jedyne co mnie dziwi to to że Kaka ma 12 lat dopiero. Nie za młody na moda?

(Nie żebym oceniał ludzi po wieku)

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

To z owlem potwierdzam ale kaka tez mi trohe warnow dal i to nie za cos i bana a polowa tych co tu pisalo to lizusy:\ a propo moze zmiana moda bo moze problem lezy w tym ze kaka jest zamlody na moda i nie wie dokladnie co ma robic...

Opublikowano

Jak dla mnie Kaka jest spoko dostalem od niego warna i wiem za co.Nie pasuje wam tylko dla tego ze pilnuje porządku na forum;/

PS.Co ma wspólnego wiek z jego pracą jak dla mnie bardzo dobrze się sprawuje.

KOKS!

Opublikowano

Mam takie pytanie? Dlaczego uważacie, że dostajecie warny za nic? W końcu możecie sprawdzić za co dostaliście tego +.

2ga rzecz. Jakbyście nie spamowali w ogóle moda nie trzeba było tu dawać. Narzekać tylko potraficie. A teraz powinienem dać warna każdemu w tym topicu za... spam. Ale już się ulituję bo pewnie będziecie dalej wyzywać.

Co do wieku - a co jeżeli tak naprawdę mam 21 lat, żonę, dzieci, dobrze płatną pracę? Nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie.

bez gif.

• Dodaj nową pozycję...