Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny problem, pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pewien cholerny problem,który mi ciągle dokucza,otóz,gdy chce zmienić np w fillezilli itemy na start i napis ''powitalny'' ciągle jest ten sam,mimo tego że plik ma inny quest wgrany już,mam zepsutego dozo,na którego klikam i nic się nie dzieje,wgrałem nowego questa i to samo,tak jakby questy które wgrywam nie reagował wogóle,bazuje na plikach by derin,proszę o pomoc!

Opublikowano

a nadajesz prawa 777 questom? dodaj wszystkie do locale_list i wpisz sh make 

Tak prawdę mówiąc to nie,nawet nie wiem jak to się robi,powiesz mi?

Opublikowano

prawym na quest 

rfsouc.jpg

nastepnie 

403dfo.jpg

nastepnie cd /usr/home/derin/share/locale/germany/quest

./qc nazwa.quest 

reboot i gotowe

Klikam PPM na dany quest biore ''Prawa pliku'' u mnie tak jest w Fillezilli,pisze w wartości numerycznej 777,Ty masz 0777,jest pomiędzy tym jakaś różnicą,a jak dodać  te questy do local_list bo bodajże niemam.

Opublikowano

nie ma w tym zadnej roznicy a w local_list dodajesz nazwy questow jeden pod drugim np 

losowanie.quest

dt.quest

baobao.quest

itd nastepnie sh make przeladuje ci wszystkie questy i reboot

Opublikowano

nie ma w tym zadnej roznicy a w local_list dodajesz nazwy questow jeden pod drugim np 

losowanie.quest

dt.quest

baobao.quest

itd nastepnie sh make przeladuje ci wszystkie questy i reboot

Jaki sh make?Nie rozumiem (Wiem,tępy w sprawy questów).

Opublikowano

zamiast ./qc i pojedynczy quest wpisujesz sh make i przeladowuje ci wszystkie questy ktore masz wypisane w locale_list przy czym usuwa ci caly object gdzie znajduja sie pozostalosci twoich zlych questow

Opublikowano

zamiast ./qc i pojedynczy quest wpisujesz sh make i przeladowuje ci wszystkie questy ktore masz wypisane w locale_list przy czym usuwa ci caly object gdzie znajduja sie pozostalosci twoich zlych questow

Wpisałem  cd /usr/home/derin/quest po czym sh make i wyskoczył błąd ''make :3 Syntax error:word unexcepted (excepting) ")")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...