Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnPacker ItemProto 2013/2014r

Hastyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Można nim rozpakować item_proto z metin2 PL (rok 2013/2014),a także Exalion itp. :)

Przyda się pod serwery na game 40250.

Wiele osób szukało,więc wrzucam,aby ograniczyć spam na forum.

Download:

http://speedy.sh/XsExa/ItemProto-2014-UnPacker.rar
http://hostuje.net/file.php?id=3ef59a0c2b3c4479a36bf5916aa857e1

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/495a31137b43130a133f873a19d8ef87bc6f35010b6a0fc1b2fa23039991bb8f/analysis/1401739994/

Strzała!

Opublikowano

Własnie miałem wstawiać unpakera do itemproto aktualnego, ale nie tego.

Masz zgode na publikowanie treści z m2d?  Wątpie. Oni tam nei trawią rozpowszechniania swoich materiałów, w dodatku usun link do forum bo zaraz się tam ludzi zleci i bedzie tryliard poradnik stamtąd na mpc 

Opublikowano

Własnie miałem wstawiać unpakera do itemproto aktualnego, ale nie tego.

Masz zgode na publikowanie treści z m2d? Wątpie. Oni tam nei trawią rozpowszechniania swoich materiałów, w dodatku usun link do forum bo zaraz się tam ludzi zleci i bedzie tryliard poradnik stamtąd na mpc

Takich ludzi jak Meca. :D:D
Opublikowano

Z jednej strony spoko z drugiej lipa.

1. Spoko gdyż nie pakuje do 2 plików txt jak epack od Terenzo.

2. Lipa gdyż nie czyta Polskich znaków i wychodzi dupa :x

Tak więc zdania są podzielone..

Czyta polski znaki,bo sprawdzałem i działa:)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Mamy przecież epack32 od terenza?Wrzutka całkiem nie potrzebna bo można skorzystać z np epacka ,który ma parę funkcji w sobie niż sklejać po jednym unpackerze .

Opublikowano

Mamy przecież epack32 od terenza?Wrzutka całkiem nie potrzebna bo można skorzystać z np epacka ,który ma parę funkcji w sobie niż sklejać po jednym unpackerze .

MI Epack nie dziala wgl.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Czyta polski znaki,bo sprawdzałem i działa:)

a mi coś nie chciało :/

Epack jest lipny troszke :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...