Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Uruchomieniem Gry

julotociotaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem wiadomo z gra call of duty 6 modern warfare 2 a ten problem polega na:

Uruchamiam grę i jak sie pokaże obraz menu to myszka mi się zawiesza i po chwili wyrzuca mnie do Windowsa i pokazuje IW4console na dole screen

Próbowałem szybko włączyć i wyłączyć internet to mnie nie wyrzuciło ale za to jest łączenie z IWnet...

Kompa zresetowałem,Grę reinstalowałem (2razy) komputer wracałem do poprzedniego statu i też go formatowałem i nie wiem co jeszcze mogę zrobić, będę wdzięczny za pomoc

bez tytułu.bmp

Opublikowano

Wiesz..... Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki ^^ .....Bo być może to tego wina ... a 2 opcja jest taka ze komp ci nie wyrabia ^^

Opublikowano

To jest napewno ban :) Mnie zbanowali za .... wsumie sam nie wiem zajrzyjcie do mojego tematu w tym dziale :) A bana mogles dostac za x-fire lub inny program ktory nieraz jest dolaczany do gier typu Gta Gothic i temu podobne .... Bezsens totalny w jednej grze sami daja ten program a w drugiej za niego banuja .... Chodz ja nie mam zadnego z tych programow mimo wszystko dostalem bana bo przez tydzien wbilem z 20 do 27 lvl ..Gdzie inni wbijaja okolo 60-.-

叶是白痴

Opublikowano

Ja założyłem taki temat wcześniej, jeśli grasz w SP zaloguj się do Steam'a, odłącz neta i włącz CoD'a.

Jeśli w MP tak samo co wyżej lecz gdy pojawi się okienko startowe "Call of Duty itd." podepnij szybko kabel.

U mnie wszystko trybi, gdy tak zrobię.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Przykro mi ale masz bana... :/

Podobnie jak ja....

W konsoli pisze WYKRYTO KOD.

Jesli chcesz sie upewnic na steam wejdz w:

Steam->ustawienia->konto->Status Vac: Zrób screen'a co pisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...