Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki serwer wam się podoba? <-- Wasza opinia na temat takiej idei!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem S0L1D3R, szarak jakich niemało, który próbuje uczyć się wszystkiego na raz z zakresu informatyki!

Szybko i na temat!

Czy podobałby się wam serwer, na którym nie można byłoby robić enchantów, beaconów (Czy jak to się tam zwie), nie zdobywało expa za wykopanie jakiejś rudy. Gdzie nie można byłoby przywołać na świat Witchera?

Gdzie nie byłoby żadnych Cobblarek i CobbeX'ów?

Gdzie nie byłoby pluginu OtherDrops? (Idea taka - Nie będzie dropu ze stone, tylko taki normalny jak na grze dla pojedynczego gracza.)

Mógłby być taki serwer PVP?

Bez Enchatów nie byłoby płaczu, że tamten ma to, tamten ma tamto itp.

Wiem, że to nic nowego, ale chciałbym poznać waszą opinię, a wiem, że wiele osób przepatrzy ten temat :)

//EDIT

Proszę zmienić nazwę tematu na "Czy takie "nowości" wam się podobają? <-- Wasza opinia na temat takiej idei!", ponieważ przy tworzeniu tematu pomyliły mi się nazwy :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Ja osobiscie bym nie zagral.Taki pomysl nie jest dobry poniewaz zwyklemu graczowi to sie znudzi.

Pogra troche i wyjdzie.

Teraz wiekszosc leci na jakies dodatki i nowosci a brak enchantow to moim zdaniem zly pomysl

Opublikowano

ja bym zagrał bo nie ma OtherDrops jak jest na jakimś serwerze to już jakieś stado dzieci się dorwie i kopie po 3 godzinny robi diax eq i płacze na PvP

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Serw nie wypali :s

No Enchant - Gracze straceni

PS.

Z O B A C Z @ P W ; )

@Edit;

To o PW pomylka :P

Opublikowano

@ALL

Dziękuję wam za opinie.

Byłem ciekawy :)

Ale zapomniałem dodać, że byłby to serwer PVP, na którym nie byłoby tych rzeczy.

Wzmianka o OtherDropsie była już po prostu dopisana z musu, bo tak mnie wasza opinia ciekawiła :)

@MrNorbertPL24

To o PW było do mnie? :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Jejku troszkę przeszkód i już wszyscy wymiękli a niby na hardcore grają jak było 1.7.3 to nie było enchantu i jakoś się grało ja uważam że najlepsza wersja minecraft to 1.7.3 bo nie było enchantu i każdy miał równe szanse :)

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

@Up

Dlatego pomyślałem, nad całkowitym usunięciem Enchantu i enchantowania.

(Mi się uda, ja umiem wszystko :) )

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Jakieś 1-2 rok,może by wypaliło bo nie było tak znane hacki :)
Raczej nie :<

Opublikowano

Nie zagram poraszka teraz bys ludzi do takiego serwera nie przycjagnol poniewaz jest zaduzo hakow

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Hardcore przy tym odpada bo jest teraz za łatwy ten drop stone to można na skup dać :P nie ma sensu wchodzi ktoś pod ziemie i go po 4-5h nie ma a potem hasa na pvp ginie i płacze "citer jak mnie zabił na parę razy a ja go po 23 razy bije" (tak koxa też zbanuj :P )

Nie ma sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...