Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem forum/ClientMasterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nazywam się Piotrek i mam 18lat.

Do zaoferowania mam Wam pomoc przy forum oraz kliencie, ale troche jaśniej.

Co do forum oczekuje:

- Dobrej maszyny/hostingu (nie widzą mi się błędy przez małą ilość miejsca)

- Profesjonalnego podejścia

- Konkretnych informacji, jaki silnik, co ma być itp.

Co do forum oferuje:

- Stworzenie forum na każdym dostępnym silniku(instalacja)

- Stworzenie forum na każdym dostępnym silniku(działy, rangi, aplikacje)

- Pomagam z problemami technicznymi (driver error, sql error, bledy przy wgrywaniach aplikacji, spolszczanie aplikacji)

- Uczę się pisania hooków, również takich które pozwalają integrować forum z serwerem (licznik online, ranking, rejestracja gra = forum)

- NIE daje nikomu licencji, jedynie co Wam mogę zaoferować to oryginalne pliki, jeżeli chcecie licencje pisemną (IP,B/VB) to musicie ją sobie załatwić sami.

Co do klienta oczekuje:

- Solidnego podejścia

- Dobrego kontaktu

- Konkretnych informacji co ma zostać dodane/usunięte a nie coś typu "dodaj jakis fajny interfejs, cos tam znajdziesz w necie"

Co do klienta oferuje:

- Amatorską pomoc przy nim (uczę się od ok miesiąca troche co do klienta, potrafie dodać to i owo czy usunąc/modyfikować różne rzeczy)

- Pełne zaangażowanie

- Dużo czasu na wykonywanie swoich zadań

- Posiadam sporo ciekawych rzadko spotykanych modeli, które również mógłbym udostępnić dla serwera.

- Nie zajmuje się kodowaniem elementów póki co (chodzi mi o nowe okna logowania itp)

- NIE MAM ZAMIARU NA ZLECENIE ROZPAKOWYWAĆ KLIENTÓW INNYCH SERWERÓW

Również zajmuje się w pewnym stopniu grafikom, ale nie chcę tego oferować bo nie mam czasu i chęci na to od jakiegoś czasu.

GG: 49423322

Zanim cokolwiek napiszesz, zastanów się dwa razy, czy to aby prawda. (Tak, to do osób które próbują bezpodstawnie mnie oczerniać)

Opublikowano

Ja natomiast polecam, dobrze zorganizowana osoba z odpowiednim podejściem oraz doświadczeniem. 

Opublikowano

Polecam murzaja.Harnaś dobry gościu tylko jak mu się coś nie spodoba to umie zrobić rozpierdol :v

bo nie znosze dwulicowości, ani podejścia typu "zrób coś a ja ide wpierdolić kanapki", takie coś skreślam na starcie bo jeżeli wszyscy maja się angażować w projekt to wszyscy.

Opublikowano

Nie polecam, po jego zachowaniu mogę wywnioskować że ma niedojebanie mózgowe. 

''nie oceniaj książki po okładce'' nie polecasz bo co ? bo nie lubi dwulicowości ? pomyśl..

osobiście polecam, widać, że potrafi się zaangażować i pomóc

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

''nie oceniaj książki po okładce'' nie polecasz bo co ? bo nie lubi dwulicowości ? pomyśl..

Wnioskuje po konwersacji przeprowadzonej z nim. Dodatkowo preferował bym, jeśli harnas dostanie posadę w grzę to zablokowaniu komend typu /i, /m, /a itd. Bo na drugi dzień okaże się że jego koledzy mają eq od niego..

Jeśli Ci pomogłem, nie krępuj się daj "like"

Opublikowano

Szkoda nerwów, jest to zakompleksiony 14latek który próbuje coś zdziałać w internecie. Kiedyś znajomy, a teraz dostał range na forum pewnego serwera i mu odwaliło, co zrobić :)

Wnioskuje po konwersacji przeprowadzonej z nim. Dodatkowo preferował bym, jeśli harnas dostanie posadę w grzę to zablokowaniu komend typu /i, /m, /a itd. Bo na drugi dzień okaże się że jego koledzy mają eq od niego..

Nie przyjmuje posad w grze bo nie mam na to czasu, za dużo obowiązków. Jezeli mam się angażować w serwer to tylko od strony klienta/forum, żadne rangi w grze mnie nie interesują, no ewentualnie jeszcze na TS. Poza tym co ja będę prowadził konwersacje z osobą, która okłamuje swoich potencjalnych graczy, to już wystarczający szczyt dna. Idz do true, poczekam do dnia kiedy wrócisz z płaczem lub będziesz coś chciał, wtedy odpłace Ci się tak samo jak ty mi.

A pisanie, że rzekomo rozdaje ekwipunek jest niedorzeczne. Spytaj się osób z którymi współpracowałem czy rozdałem kiedyś ekwipunek na jakimkolwiek serwerze, czy też jakiś z moich znajomych miał u mnie przywileje. Oczywiście chodzi mi o projekty z którymi współpracowałem z 100% profesjonalizmem z obu stron.

Opublikowano

Szkoda nerwów, jest to zakompleksiony 14latek który próbuje coś zdziałać w internecie. Kiedyś znajomy, a teraz dostał range na forum pewnego serwera i mu odwaliło, co zrobić :)

Nie przyjmuje posad w grze bo nie mam na to czasu, za dużo obowiązków. Jezeli mam się angażować w serwer to tylko od strony klienta/forum, żadne rangi w grze mnie nie interesują, no ewentualnie jeszcze na TS. Poza tym co ja będę prowadził konwersacje z osobą, która okłamuje swoich potencjalnych graczy, to już wystarczający szczyt dna. Idz do true, poczekam do dnia kiedy wrócisz z płaczem lub będziesz coś chciał, wtedy odpłace Ci się tak samo jak ty mi.

A pisanie, że rzekomo rozdaje ekwipunek jest niedorzeczne. Spytaj się osób z którymi współpracowałem czy rozdałem kiedyś ekwipunek na jakimkolwiek serwerze, czy też jakiś z moich znajomych miał u mnie przywileje. Oczywiście chodzi mi o projekty z którymi współpracowałem z 100% profesjonalizmem z obu stron.

Pierwszy zacząłeś atakować wyżej wymienione forum bez powodu Piotrusiu. To na tyle, nie mam zamiaru toczyć dalszej dyskusji. 

Jeśli Ci pomogłem, nie krępuj się daj "like"

Opublikowano

Zdecydowanie polecam :)

Bardzo dobrze spisuje się w roli którą mu ktoś powierzy, ale uwaga bo jak macie zamiar być dwulicowi i liczyć na to że będzie murzynem do robienia za Was wszystkiego to nieee :D

Zna się na rzeczy i jeszcze raz polecam :)

Opublikowano

Piotrusia mogę polecić z ręką na sercu :) spoczko ziomek zawsze można się z nim dogadać, wykazuję swoje doświadczenie w rozmowach oraz wiek. Zachowuje się dorośle jak przystało na porządnego człowieka, wszystko bierze na poważnie z niczym się nie bawi.

101% Pozytywa :)

Opublikowano

Polecam ze wzgledu na to, ze jest lojalnym  wiernym pieskiem. Kazdy serwer na ktorym ma jakas fuche chwali albo na ktorym posadki maja jego kumple, a kazdy gdzie ich nie ma hejtuje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...