Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy jakie ... Musi być dobry Survival + gildie ( nie te co teraz robią ...) zrób porządny serwer. :) Autorska mapa, pluginy, itd. :)

Autorską mape mamy ale pluginy to nie  :unsure: .

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Survival + Gildie .. Te serwery są już nudne. Nie wiem czemu, ale na początku 2014 zrobił się wysyp takich serwerów. Spójrz sobie na dział Prezentacje serwerów a znajdziesz odpowiedź na pytanie. Aktualnie opłaca się wymyślić jakiś nowy tryb gry. A uwierz mi, to nie jest takie trudne. Ja mam pełno pomysłów. Ale o nich wspominać nie będę. Sam się męcz :P. A ten Survival + Gildie to pewnie będzie wyglądał tak, że będzie go odwiedzało 500 osób rocznie, serwer będzie świecił pustkami itp. Powiedz mi jaką masz maszynę. Hosting? A jak tak, to jaki? 

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Jak zrobisz dobry sv i gildie ogarniety autorskie eventy lub jakies ciekawe dodatki to wypali

A jesli to bedzie kolejny nudny sv gdzie najwazniejsza rzecza jest drop to ... padnie

Opublikowano

Osobiście ja nie gram już na Sv + F. Wolę serwery które dostarczają więcej atrakcji - FB czy MiniGames... Tam nie ma czasu na nudy a na sv tylko kopanie, kopanie i jeszcze raz kopanie. Ja zrobiłbym na twoim miejscu inny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...