Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyty do nagrywania gier na przerobionego x360

1921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej nagrywaj na Verbatimy,jedne z lepszych płyt do nagrywania gier na xboxa.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

a macie jakiś link do verbatimów 20gb + ? żeby siadło gta v bo takto te 8.5gb to 2 bym potrzebował, a nawet nie wiem czy dało by sie grać z 2....

1921.png

Opublikowano

Co ty masz z tym 20gb ? Xbox i tak nie odczyta plyty blu ray, GTA nagrywasz na 2 płytach z czego jedną tylko instalujesz, lub używasz tricku z wyciagnieciem contentu hd z obrazu i bezposrednio na pendrive.

Opublikowano

Człowieku! 

Kup sb Verbatim lub Platinium.

Osobiście polecam Platinium, bo u mnie kosztują po 3zł sztuka :D

Jeśli gra waży więcej to zapewne jest podzielona na DVD (1,2 itp), więc po co Ci 20+?

Opublikowano

Człowieku! 

Kup sb Verbatim lub Platinium.

Osobiście polecam Platinium, bo u mnie kosztują po 3zł sztuka :D

Jeśli gra waży więcej to zapewne jest podzielona na DVD (1,2 itp), więc po co Ci 20+?

Polecasz mu shit na którym sam nic nie nagrałeś i nawet nie wiesz czy ci się dobrze płyta nagra . . .

http://allegro.pl/plyty-blu-ray-platinum-bd-r-pojemnosc-25gb-10sztuk-i4230794520.html

Czy na te płyty bezproblemowo będę mógł nagrać gry na x360, oczywiście przerobiony.

Jak żałujesz na normalne płytki to nagrywaj XGD2, z XGD3 mała szansa na poprawne wypalenie płyty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...