Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator PvP

PolskiPolak15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam emulatora PvP z dobrym lootem, jakieś snajpy, dużo broni itp. nie takie gówno za przeproszeniem jak StargateZ(grać sie nie da zacząłem i odrazu jakiś klan 8 osób mnie prześladuje z snajpami które dostali od DEV'a) lub InfectionMMO (gdzie nikt nie gra, jest jedena mapa i loot z dupy)

Więc jakiś serwer dobre pvp/łatwe skille/dobry loot

Opublikowano

Szukam emulatora PvP z dobrym lootem, jakieś snajpy, dużo broni itp. nie takie gówno za przeproszeniem jak StargateZ(grać sie nie da zacząłem i odrazu jakiś klan 8 osób mnie prześladuje z snajpami które dostali od DEV'a) lub InfectionMMO (gdzie nikt nie gra, jest jedena mapa i loot z dupy)

Więc jakiś serwer dobre pvp/łatwe skille/dobry loot

Gówno hah da się zacząć  tylko jak się umie grac a po za tym stargatez jest pvp/pve a nie pvp to co chcesz.Padłeś i się mścisz .

@top Invadez zobacz na YT  Albo Call of war albo inaczej war Inc Battlezone

­

Opublikowano

Te InvadeZ nie pasuje mi może dlatego że tam też na całe Clearview znalazłem tylko M4 i antybiotyka już nie mówie o snajpach tam też nic ciekawego do pvp nie ma chyba że mapki bardziej bym potrzebował coś jak kiedyś GlobalZ/CryZone w CryZone miałem 700 DX tylko ile ten serwer stał? tydzien

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

DeathZ

DoomMMO nie polacem wszyscy tylko campią i latają po 5 osób w grupie
LastDayMMO 100% PvP 660 expa za zombie full stuff na początek wszystkie skille po zabiciu 15 zombie.

Opublikowano

Śmieszne IslandZ polski serwer prowadzony przez 14-16 latków :) Dobry serwer LastDayMMO - zabezpieczony, przez ogarniętego typa :) polecam! Dużo ludzi 6 x po 50 graczy

Opublikowano

Polecam od siebie server DoomMMO.

Grafika z alphy/bety (chyba alpha),dużo ludzi,dużo fps masz !

Nawet colorado mi działa a na innych nie,bo wywalało mnie :)

Opublikowano

Polecam od siebie server DoomMMO.

Grafika z alphy/bety (chyba alpha),dużo ludzi,dużo fps masz !

Nawet colorado mi działa a na innych nie,bo wywalało mnie :)

od kiedy miałeś na alpha grafikę trawy? :) DoomMMO korzysta z nowego source 2013 maja, kiedy to na I:SS weszła trawa, po której fps na niektórych kartach graficznych spadła :) Prawdziwa alpha jest bez trawy, bez liści na budynkach itp :) zachęcać można różnie na serwery, ale chociaż pisz prawdę z optymalizacją :)

Na LastDayMMO jest więcej FPS niż na DoomMMO, mimo iż nie faworyzuję tego serwera bo gdzie indziej może być więcej fps to tylko piszę prawdę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...