Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pilna pomoc "_"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
02.06 18:50:31 [server] INFO [18:50:31 WARN]: at com.avaje.ebeaninternal.server.persist.DefaultPersister.update(DefaultPersister.java:430)

02.06 18:50:31 [server] INFO [18:50:31 WARN]: at com.avaje.ebeaninternal.server.core.PersistRequestBean.executeOrQueue(PersistRequestBean.java:557)

02.06 18:50:31 [server] INFO [18:50:31 WARN]: at com.avaje.ebeaninternal.server.core.PersistRequestBean.executeNow(PersistRequestBean.java:531)

02.06 18:50:31 [server] INFO [18:50:31 WARN]: at com.avaje.ebeaninternal.server.persist.DefaultPersistExecute.executeUpdateBean(DefaultPersistExecute.java:110)

02.06 18:50:31 [server] INFO [18:50:31 WARN]: at com.avaje.ebeaninternal.server.persist.dml.DmlBeanPersister.update(DmlBeanPersister.java:85)

02.06 18:50:31 [server] INFO [18:50:31 WARN]: at com.avaje.ebeaninternal.server.persist.dml.DmlBeanPersister.execute(DmlBeanPersister.java:105) 

Pomocy ciagle wyskakuje w konsoli. Za każda pomoc like+

Opublikowano

Jest problem z jakimś pluginem, podaj nam ich listę lub sprawdź czy ich wersje kompatybilne z twoim silnikiem.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Fajne cycki ;p

Podaj listę pluginów.

Pluginy:

Authme

Automessage

AutoSaveWorld

BossMessage

ClearLag 

Combatlog

Essentials

Expzestone

Healthbar

HoloApi

IslandWorld

LWC

legendarymessage

OstherDrops

Permissionsex

PlayerHeads

Pvp-LOG

QuickTrade

RWtorchlight

Scoreboardstats

supplysing

treeAssist

treasurechest

updater

worldedit

worldguard

azrank

recipecreator

skript !:)

Opublikowano

na twoim miejscu usunąłbym pluginy Recipe Creator oraz RWtorchlight i sprawdził czy błąd dalej występuje. Recipe Creator jest na wersje 1.5.1 a przy używaniu RWtorchlight Minecraft strasznie zacina (bynajmniej u mnie :D).

Opublikowano

Jest uskyblock ale w całości po angielsku, jeżeli chcesz to mogę ci pomóc z konfiguracją IslandWorld ponieważ sam go używam.

Opublikowano

Ja bym każdy plugin po kolei usuwał i jeżeli problem dalej by występował wgrywałbym go z powrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...