Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać te " mody " ? Zapraszam do tematu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W pluginach siedze od ponad roku, mam w tym doswiadczenie. Lecz zastanawia mnie jedna rzecz. Pewny youtuber "drollercoaster", prowadzi serie "sid sam".

W tej serii on gra na modach do singleplayer, na multiplayer- z kolegami. Jak on to robi? Wszyscy maja te mody! Jak takie cos dodac na serwer? Prosze o jakis poradnik czy cos.

Tutaj link do jednego z jego filmow. Chcialbym sie dowiedziec tylko jak te mody zainstalowac. Czy to moze zwykle pluginy? Help! (Oprocz shaders, bo to wiem).

Nie wiem czy to sa jakies normalne mody ktore jakims cudem wgral na multi czy normalne pluginy. Prosze o pomoc! Link- https://www.youtube.com/watch?v=k8yA60FLQOA

Opublikowano

Mody na serwer można wgrać, instaluje się je tak jak w normalnym, minecrafcie. Potrzebujesz do tego tylko forge, który pobierze serwer ma który od razu możesz wgrać mody. Jeżeli chciałbyś żebym ci to dokładniej wytłumaczył to napisz do mnie :)

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Witam! W pluginach siedze od ponad roku, mam w tym doswiadczenie. Lecz zastanawia mnie jedna rzecz. Pewny youtuber "drollercoaster", prowadzi serie "sid sam".

W tej serii on gra na modach do singleplayer, na multiplayer- z kolegami. Jak on to robi? Wszyscy maja te mody! Jak takie cos dodac na serwer? Prosze o jakis poradnik czy cos.

Tutaj link do jednego z jego filmow. Chcialbym sie dowiedziec tylko jak te mody zainstalowac. Czy to moze zwykle pluginy? Help! (Oprocz shaders, bo to wiem).

Nie wiem czy to sa jakies normalne mody ktore jakims cudem wgral na multi czy normalne pluginy. Prosze o pomoc! Link- https://www.youtube.com/watch?v=k8yA60FLQOA

MCPC+ silnik ten pozwala na działanie modów i pluginów a jak same mody to forge

Nie ma sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...