Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2r4toh1.png

________________________________________________________________________________

Strza%C5%82ki.gifIP Serwera: guildcraft.csrv.pl

Strza%C5%82ki.gifSloty: 20 (na dobry początek)

Strza%C5%82ki.gifWersja: 1.7.2

Strza%C5%82ki.gifTyp: Survival + Polskie Gildie

Strza%C5%82ki.gifPluginy: Posiadamy autorskie pluginy oraz skrypty.

Strza%C5%82ki.gifGildie

Posiadamy autorski system gildii, który posiada wiele możliwości.

Powiększaj cuboida, włączaj/wyłączaj PvP!

Strza%C5%82ki.gifStoniarki

Na naszym serwerze są stoniarki! Tak, to koniec z oglądaniem tutoriali jak zbudować trudny mechanizm generatora stone!

Na naszym serwerze w bardzo szybkim czasie możesz scraftować sobie STONIARKE! Jest bardzo wydajna!

Strza%C5%82ki.gifCobbleX

Uzbierałeś dużo cobla? Nie wiesz co z nim zrobić? NIE WYRZUCAJ GO! Scraftuj sobie CobbleX'a. Wylatują z niego cenne itemy! M. in diamenty, tnt, perełki, złote jabłka i wiele więcej! Te itemy przydadzą Ci się do stworzenia gildii!

Strza%C5%82ki.gifDrop ze stone

Na naszym serwerze itemy dropią ze stone'a! Posiadamy autorski system dropu, pisany przez Nas.

Pod komenda /drop można sprawdzić drop ze stone'a. Komenda /statystyki pokazuje lvl, ilość wykopanych diamentów, szmaragdów, kamienia itd. Natomiast pod komenda /punkty możemy sprawdzić ilość naszych punktów, które otrzymujemy za wykopanie np. diamenta. Jeśli zdobędziemy np. 150 punktów wbija nam się poziom. Za wbicie każdego poziomu otrzymujemy cenne nagrody.

Strza%C5%82ki.gifRzucane TNT

U nas spotkasz Rzucane TNT. Jest to nasz autorski plugin. Rzucane TNT zastepuje armaty, ktore sa malo wydajne i ciezkie do zrobienia. Crafting Rzucanego TNT jest wprost banalny! Potrzebujemy jedynie piasku i zwyklego tnt.

Strza%C5%82ki.gifPrzywolywacz Krowek

Na naszym serwerze znajdziecie rowniez plugin na przywolywacza krowek! Brakuje Wam krow na mapie, a potrzebujecie skory? Zrobcie sobie taki przywolywacz! Jednym kliknieciem mozecie przywolac az 5 krow!

Strza%C5%82ki.gifWejdz na serwer i się przekonaj! Na pewno Ci się spodoba! Rekrutacja na serwerze jest otwarta. Poszukujemy osób, które są chętne, aby składać się z nami na serwer.

Rozpoczęliśmy tylko od 10 slotów, serwer naprawdę już się powoli rozkręca, slotów mamy już 20, lecz za kilka miesięcy staniemy się naprawdę dużym, znanym serwerem!

Codziennie eventy/losowania!

Jak widzisz, serwer jest bardziej dopracowany niż nie jeden 500 slotów+.

Wejdź już teraz, czekamy właśnie na Ciebie!

Ekipa serwera: 

Wlasciciel - ThexSowax

Współwłaściciel - pienionzek098 [specjalnie napisane przez on :) ]

Admin - SDamian011

Moderator - Pan_Lan

image.png

Serwer jest cały czas włączony. Banner nie zawsze działa tak, jak powinien. :)

Poszukuję osobę, która zrobi mi prezentację serwera na MPCForum, ponieważ ja nie mam na to czasu.

Kontakt: tutaj PW

Opublikowano

Odświeżam.

__

Zapraszam na serwer, tylko DZIŚ! Event! EXP DROP x2!

Ceny w ItemShopie zostały obniżone o 50%, zapraszam :)

Opublikowano

to juz 123123 GuildCraft, dlaczego nie wymyslicie oryginalnej nazwy?

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Dodaj jakieś zdjęcia z serwera ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

II Edycja serwera właśnie wystartowała!

Serdecznie zapraszam!

Dodaliśmy wiele, wiele nowości!

A już niedługo nowa prezentacja!

EDIT: Na serwerze mamy już 20 slotów, ale będzie jeszcze więcej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...