Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż konta - co potrzebne?

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar sprzedać konto na allegro, jednakże nie wiem co jest dokładnie potrzebne. Prosiłbym o pomoc  <3

Opublikowano

Lista postaci, skinów, runy, dywizja, liga (info w aukcji), konto na allegro oczywiście i konto bankowe do wypłacenia. Pisz na PW jak jeszcze masz wątpliwości.

Aha i jeszcze będzie kontakt jakiś potrzebny, czyli nr fona, e-mail i najlepiej gg/skype czy coś.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Wiem jak się wystawia aukcję, wiem co trzeba opisać kiedy sprzedaje się konto do lola, jednakże nie wiem jakie dane po wygranej aukcji wysłać kupującemu. Wystarczy podać mu e-mail wraz z hasłem żeby mógł sobie go potem spokojnie zmienić czy jest jeszcze potrzebna data urodzenia itp?

Opublikowano

Wszystko co wiesz. Najlepiej wszystko z "listy" RIOTu:

- Nazwa konta: 

- Nazwa przywoływacza: 
- Serwer na którym grasz: 
- Data utworzenia konta (miesiąc i rok): 
- Oryginalny adres email użyty do założenia konta: 
- Data ostatniego logowania: 
- Miejscowość z której założyłeś konto: 
- Lista miejsc z których grałeś na tym koncie: 
- Ostatni adres IP z którego logowałeś się do gry (http://whatsmyip.net/): 
- Którego dnia miałeś ostatni raz dostęp do konta (dzień/miesiąc/rok): 
- Twój dostawca internetu: 
- Lista metod płatności użytych do zakupu RP: 
- Inne osoby, które kiedykolwiek miały dostęp do tego konta: 
- Jak uzyskałeś to konto:

To jest potrzebne do uzyskania informacji o wydanych zł na RP i ogólnie innym rzeczach, które dotyczą konta

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Najlepiej to zgromadź jak najwięcej danych o swoim koncie, najlepiej to kup psc doładuj i zostaw kod. Reszte rzeczy podał @Up.

Następnie podaj tylko podstawowe informacje o koncie, Dywizja, lista skinow i champow. Powiedz ze emaila nie pamietasz.

Po sprzedaniu konta, po 7-8 dniach odezwij się do supportu i odzyskaj konto.

Opublikowano

Po sprzedaniu konta, po 7-8 dniach odezwij się do supportu i odzyskaj konto.

Widzę gimby doszły do głosu... A może autor po prostu chce sprzedać konto, a nie oszukiwać innych. Mam nadzieję, że Ciebie tak wychujają, albo raczej wychujali i teraz piszesz z własnego doświadczenia.

Według mnie wystarczy tylko oryginalny e-mail - ten na którym założyłeś konto, login i hasło do konta w LoL'u i szczera chęć sprzedania konto, a nie jak @mikser38 napisał - oszustwo.

h6IduA1.png

Opublikowano

Konto mam zamiar sprzedać normalnie bez żadnych wkrętów, wybaczcie, ale jestem człowiekiem honoru i w życiu nikogo nie okradłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...