Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Hubertus404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam problem z Rust'em gdy włączam go to pojawia się te okienko ustawien grafiki, sterowania itp. Naciskam Play wlacza mi się logo face puncha na szarym tle odrazu mi się wyłącza jak by nigdy

nic. ;c

Proszę o pomoc. Mam nadzieje że użytkownicy tego forum szybko się z tym problemem rozprawią.

Z góry Dziekuje ! ;D 

P.S - Mogę dodać Screeny jeżeli zajdzie taka potrzeba lecz wydaje mi się że nie ma po co. ;D

Opublikowano

1. Dopiero kupiłeś tą grę i pierwszy raz  uruchamiasz czy grałeś wcześniej i było dobrze 

2. Podaj specyfikacje komputera

3. Visual Studio nie powinien mieć nic z tym wspólnego. Ale powinieneś mieć na kompie zainstalowaną wersje 2012/2013

Opublikowano

1. Dopiero kupiłeś tą grę i pierwszy raz  uruchamiasz czy grałeś wcześniej i było dobrze 

2. Podaj specyfikacje komputera

3. Visual Studio nie powinien mieć nic z tym wspólnego. Ale powinieneś mieć na kompie zainstalowaną wersje 2012/2013

1.Dopiero kupiłem.Gralem wczesniej na piracie . Bylo okkk .

2.Wczesniej gralem to napewno wymagania spelniam

3.Wlasnie też mi sie wydaje ze nie powinnienen mieć skoro wczesniej gralem

Opublikowano

Wszystkie pliki pirata masz usunięte z komputera? Jeśli jesteś pewien, że wszystko masz ok. to jeszcze raz zainstaluj grę, (zaledwie 450mb). Raczej pomoże. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie pliki pirata masz usunięte z komputera? Jeśli jesteś pewien, że wszystko masz ok. to jeszcze raz zainstaluj grę, (zaledwie 450mb). Raczej pomoże. 

Mam usunięte, instalowalem już ja 3 razy i nie pomagało . Nwm .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...