Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Cod Ghosts - Warto kupić?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy waszym zdaniem warto kupić tego coda? Czy jest dużo cziterów na multi i czy cheaty są wykrywalne? Czy działają te unlocery co były w mw2 i mw3 co odblokowały max lvl i wszystkie emblematy i tytuły? Jak to możliwe że do takich starych gier jak Metin2 nie ma żadnych unlocerów a do call of duty są? W bf-a nie było takich problemów. Chciałbym pograć na multi bez cheaterów. To jak, warto kupić?

Opublikowano

Wiesz co, jeżeli jesteś zagorzałym fanem serii call of duty, to wątpię, żeby ci się podobało, bo w porównaniu do Black Ops II, czy MW3, to ta gra nie jest aż taka dobra, jak te wcześniej wymienione, głównie pod względem multiplayer (Zbyt duże mapy, odbiegające od tych z poprzednich części, dość trudna rozgrywka), oraz tej kampanii, w której jest nawalone beznadziejnych efektów nic nie wnoszących do gry.

Ale wracając do twojego tematu.

Z cheaterami na multi się jeszcze nie spotkałem Nie wiem jak na PC, gdyż ja mam cod ghosts na PS3. W grę gram już od 4 miesięcy, ok. 3 miesiące na multi, i nie spotkałem jeszcze ani jednego cheatera. W poprzednich częściach często napotykałem cheaterów, lecz tutaj jest ich brak.

Podsumowując, odradzam kupno tej gry, ponieważ gra stała się dość słaba, w porównaniu do wcześniejszych części.

Jeżeli chcesz pograć na multi to osobiście najbardziej polecam Black Ops II, gdyż tryb wieloosobowy jest najbardziej grywalny, a cheaterów tam też nie ma.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Powiem coś z własnego doświadczenia..

Jeżeli liczysz, że CoD Ghosts będzie taki jak BO1 lub MW3 to się grubo mylisz :(

Jeżeli lubisz takie gry jak COD BO2 to ta gra jest dla ciebie.

Moim zdaniem CoD Ghosts to totalne dziadostwo bo ja wole takie części jak BO1, gdzie silnik gry jest normalny i nie ma tam żadnych "bajerów z przyszłości". :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...