Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak uniknąć kolejnego bana?

qwer999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. posiadałem konto które miało zrobione wklejki kostiumów lecz gdy dodali nową mapę (urban park) dostałem bana (na banned list pisalo na haki lecz to bylo przypuszczam za te wklejki bo nie hakowalem) gdy założyłem sobie nowe konto pograłem na nim jakiś czas i przy następnej aktualizacji gry dostałem bana za nic bo juz nie mialem wklejek ani hakow nie używałem...

i teraz nie wiem czy przy następnej aktualizacji gry dnia 03.06 z nowu nie dostanę bana. dlatego chciał bym prosić o jakąś pomoc jak można uniknąć tego bana za niewinność, można napisać ticketa do nich by nie banowili czy coś? zrobić uninstal warocka?

Opublikowano

Watpie, czy nie hackowales. Wypowiadales sie w tematach z hackami o opcjach itp. Za kostiumy oczywiscie ban to normalka. Ale tak naprawde nie ma banow za nic ;)

Jakis powod z bann listy masz? Jak hacking to nawet nie masz co pisac ticket'a. Jak nie ma cie na ban liscie to wyslij ticketa, a do tego polecam ten temat ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1027224-tickety-zleceniatlumaczeniaprzyklady/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

tak wypowiadałem sie w tematach bo grałem na innym kącie;p a tam gdzie miałem wklejki grałem bez haków...

i dostałem na tym kacie bana(za hacki) gdy założyłem nastepne konto dostałem z nowu bana za tzw hacki lecz ich na 100% nie uzywałem.

a teraz gdy mam 3 czyste konto boje sie o nastepnego bana a szkoda bo duzo gralem na nim i pytam czy mozna tego jakos uniknąć

Opublikowano

tak wypowiadałem sie w tematach bo grałem na innym kącie;p a tam gdzie miałem wklejki grałem bez haków...

i dostałem na tym kacie bana(za hacki) gdy założyłem nastepne konto dostałem z nowu bana za tzw hacki lecz ich na 100% nie uzywałem.

a teraz gdy mam 3 czyste konto boje sie o nastepnego bana a szkoda bo duzo gralem na nim i pytam czy mozna tego jakos uniknąć

Ale nie rozumiesz możesz mieć 10 kont i na jednym hackować i dostać bana na te 10 kont ponieważ twoje ip jest powiązane ze wszystkimi kontami. Tak więc polecam zrobić Ci formata i założyć konto z innego komputera ;-) Nie gwarantuje że pomoże ale może ;)

Ps. Jeśli nie chcesz już dostać bana to po formacie wogóle nie używać hacków. Pozdrawiam ;D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...