Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenosiny na EUW.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcem sie przeniesc na EUW lecz niewiem czy jest to oplacalne poniewaz mam silver III a za gre dostaje 22 lp i chcialbym sie dowiedziec od was czy jest jakis sens przeniesienia sie na EUW i czy niespadne do bronze?

Opublikowano

Nie jest to oplacalne - w ogóle nie znam motywów twojej "przeprowadzki". Strata RP i tyle, tam jest taki sam poziom jak na EUNE, poza troszke wiekszymi lagami.

Opublikowano

Ale powiedz mi, po co chcesz się przenieść? :D Niczym nie będą się twoje gry różniły oprócz nazwy serwera, na którym grasz.

Opublikowano

Nie polecam się przenosić 

Po 1 : Częste lagi i crashe gier (nie mówie tutaj o DropHacku).

Po 2 : Na tej dywizji jaką masz teraz czyli Silver III nie zmienia się poziom.

Po 3 : Stracisz tylko RP.

Po 4 : Znając życie każdy twój kolega/koleżanka gra na EUNE.

Opublikowano

Nie jest to oplacalne - w ogóle nie znam motywów twojej "przeprowadzki". Strata RP i tyle, tam jest taki sam poziom jak na EUNE, poza troszke wiekszymi lagami.

To ty chyba nigdy nie grałeś na weście skoro porównujesz westa z eune xD

Nie polecam się przenosić 

Po 1 : Częste lagi i crashe gier (nie mówie tutaj o DropHacku).

Po 2 : Na tej dywizji jaką masz teraz czyli Silver III nie zmienia się poziom.

Po 3 : Stracisz tylko RP.

Po 4 : Znając życie każdy twój kolega/koleżanka gra na EUNE.

1. No chyba nie.

2 ...

3. Warto.

4. Co to za różnica?

Ja sam się przenosiłem z EUNE na którym poziom iq graczy niektórych jest mniejsze od taboretu. Na weście w każdej grze dogaduję się z teamem(czasami się zdarzy wybryk natury ale to już wszędzie tak jest)

Polecam ogólnie EUW a i niech nikt nie pierniczy o pingu bo tam mam 35.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

ja gralem na wescie... nie wiem co mnie podkusilo (chyba darmowy transfer), ale wrocilem na EUNE... i zgrzytam zebami!

crashow na wescie nie ma.

na eune w kazdym meczu jest flame, na euw w 1-2 meczach na 5

ping jest moze o 5-10 wiekszy

ogolnie polecam, nie popelnij mojego bledu i nie wracaj na eune pozniej. :f

Opublikowano

Nie ma sensu się tam przenosić, bo serwery ciągle się crashują (nie wbijesz dzięki temu dywizji :P), pewnie większość twoich znajomych jest na nrodicu.

Opublikowano

Po zmianie regionu zwykle grało się 1 rankeda, a następnie przydzielało ci ligę, zwykle trafiała sie ta sama co miałeś. Teraz jest tak samo chyba.

Opublikowano

Mi się dobrze gra na eune,ponieważ biorę tą gre za fan i lubię jak dzieci z IQ z max 40, się wyzywają:
Np wczoraj w lobby:
- im go top.
- i go top fuck u.
- chuj ci w dupe ja idę topa ty kurwo.

Tyle.

Opublikowano

Silver III  kariera.

Gdybym mam czas i chęci mógłbym spokojnie diamond V dobić ale po co ?
To jest tylko gra, a i tak nie poruchasz jak powiesz że masz diamond 1 dziewczynie  :<

A i na euw jest tak samo tylko że tam dzieci maja z 50 IQ z 40 : )

Opublikowano

No jak dywizja taka sama to papa EUNE i witaj EUW :)

PS:Ktos z tego forum gra na EUW?

Ja gram i Cheaterman :)

Silver III  kariera.

Gdybym mam czas i chęci mógłbym spokojnie diamond V dobić ale po co ?

To jest tylko gra, a i tak nie poruchasz jak powiesz że masz diamond 1 dziewczynie  :<

A i na euw jest tak samo tylko że tam dzieci maja z 50 IQ z 40 : )

Ile tam grałeś? miesiąc? jak tak to nie możesz się wypowiadać o tym serwerze.

Akurat polecam Tobie zrobić nowe konto i zagrać jeden mecz chociaż i przekonasz się jaki poziom.

Jak napiszesz że idziesz na topa to nikt Ci nawet nie odpisze "chuj ci w dupe ja ide mid or fid" tylko "np" lub coś w tym stylu. Gram i wiem jak jest.

Nie ma sensu się tam przenosić, bo serwery ciągle się crashują (nie wbijesz dzięki temu dywizji :P), pewnie większość twoich znajomych jest na nrodicu.

Nie nawalaj w każdym temacie bezsensu posty bo tylko spamujesz. Crashów żadnych nie ma. Jak nie grałeś to nie pisz bo ludzi tylko w błąd wprowadzasz.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

na wescie nic sie nie crashuje, bylem tam ze 3-4 miesiace i ani jednego nie doswiadczylem z winy Riotu, tylko 2 byly, ale to moj sprzet nawalal.

porownanie rankeda na wescie i eune

euw

x - respect pick order

y - no problem

eune

x - respect pick order

y - fuck you i go top or feed

z - pierdol sie, rucham Twoja matke, ide na topa

wnioski wyciagnij sam :D

Opublikowano

Na wescie gram co jakis czas w goldzie 5 i poprostu sie tam nie gra nic ugrac, twoje linie gorzej sobie radza niz na eascie, jest bardzo zroznicowany poziom, 10x wiecej smurfow niz na eascie, a ty masz silver 3, ludzie graja gorzej do diamentu 4-3 gdzie juz nie ma boostowanych kont czy smurfow i nie ma flame. 

-

sstwc.jpg

Opublikowano

Grałem kiedyś na EUW i po przenosinach na EUNE nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy. Jedynie łatwiej jest trafić na Polaka, aczkolwiek poziom gry, kultury jest taki sam.

Opublikowano

Grałem kiedyś na EUW i po przenosinach na EUNE nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy. Jedynie łatwiej jest trafić na Polaka, aczkolwiek poziom gry, kultury jest taki sam.

No chyba cię porąbało, na eune jak zacząłem boostować z gold IV do plat IV nawet nie kapnąłem się kiedy z diamentami nordyckimi zacząłem grać, indywidualne umiejętności co najwyżej są takie same, co do wykorzystywania przewagi, zabezpieczania smoka to dno jakieś, nie raz miałem tam gry gdzie do 30 minuty nikt go ani razu nie zrobił  xD

Rozjebało mnie jak zobaczyłem rejdż na brak ss na diamondze :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...