Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak chce doladowac rp za pomoca psc np. za 100 i chce powiedzmy doladuje 80 i dam koledze 20 to tak mozna i da sie ? Ze ja wpisze kod na 80 a potem on na 20 ? 

Opublikowano

A to dzięki wielkie :D A jeszcze mam pytanie co do serwera. Jeżeli się przeniosę to zabiera rp czy zostawia ? Bo wiem ze ip chyba zabiera ale nie wiem co z rp

Opublikowano

kolega 2x wyżej cos popierdolił. Nie da się dać twoich 20 zł z kuponu 100 zł. Jeden PSC - jeden kod. Możliwość aby dać koledze troche RP jest mozliwa poprzez danie mu tego w prezencie (z menu lola oczywiscie)

Opublikowano

kolega 2x wyżej cos popierdolił. Nie da się dać twoich 20 zł z kuponu 100 zł. Jeden PSC - jeden kod. Możliwość aby dać koledze troche RP jest mozliwa poprzez danie mu tego w prezencie (z menu lola oczywiscie)

Skończ pierdolić. Można TEN SAM kod wpisywać kilka milionów razy o ile masz tam jakąś kasę. 

A co do przenoszenia na inny server to powinny się przenosić rp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...