Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila...

norbertnowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do serwera Deila.pl Czy to prawda, że został skradziony? Bo jest takie zamieszanie, że już nic niewiem... Jedni mówią, że skradziony inni że sprzedany  kolejni zaś co innego. Dzięki z góry za wujaśnienie, mam nadzieję, że nie złamałem żadnego regulamonu i napisałem temat w dobrym dziale.

Opublikowano

W prezentacji serwera była mowa o kradzieży, z tego co wiem właściciel robi serwer jeszcze raz, tyle, że z domeną EU

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie grałem na tej Deili ale widziałem prezke i ciągłe tematy które gracze tworzą co tam się wyprawia. Wg mnie ten serwer nie ma prawa bytu. Co chwile widzę jakies problemy i 0 rekacji administracji. Z tego co wyczytałem to już 5x miał wystartować od czasu tego "włamania". Olej ten serwer jak i jego administracje, serwer szału nie robi, masz teraz na rynku dużo lepsze serwery. Pozdrawiam :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Przypomnę wszystkim, co się stało ...

Jestem Anzelm to po pierwsze, czyli Administrator Deila.eu i były właściciel Deili.pl, została ona skradziona !

Krótka historia:

Pewnego dnia, gdy liczniki przekraczały 2k online (top 1 w Polsce), Flourina kusiło, żeby zacząć grę (zabroniłem mu tego, nie miał nawet rangi w grze, żeby nie robił głupstw) no i zaczął ... po 30 minutach w rankingu na 165 oraz niezłe eq (kazałem usunąć postać).

Kolejnego dnia harnasiek gra sobie z Flourine i Mateusz ( Flour...) podaje mu bez mojej wiedzy hasła do baz danych (navicat)

zaczyna się chaos, gdy wracam wypowiadam wojnę harnaśkowi oraz mks`owi, to był koniec Deili jako TOP 1...

Kolejnego dnia powtórka z rozrywki (po resecie postaci), Flourine wciąż nie zmienił haseł do baz, mimo że zapewniał mnie, że to zrobił !

Kłamstwa, spiskowanie za moimi plecami postawiły mnie przed ultimatum : albo idę do pewnego sponsora, który nie rozda na prawo i lewo haseł do bazy danych, albo zostaję w tym "bagnie" i tonę ... Wybrałem na sponsora True, Mateusz na to zareagował : "On jest chciwy z Astivi zarobiłem tylko 350 zł, nie starczy mi na paliwo do Merca" [druga część oczywiście dopisana]

Serwer został zgaszony, jednak kolejnego dnia, gdy już pliki Deili były u True, Mateusz otworzył deilę.pl bez mojej zgody, wyrzucił moich zaufanych Administratorów z zespołu w tym mnie ! Twórcę Deili ! Ukradli mi pliki, do tej pory szantażując mnie ... Jednak nie jestem człowiekiem, który się podda,

już w nocy okazało się, że nie zależy im na dobru graczy tylko na hajsiku. UWAGA : Flourine chce offnąć serwer, jeśli nakłonię True do współpracy z nim !

Zabawne, czyż nie ? Sponsor chce iść do sponsora ! Jednak nie ulegnę szantażom, wypuszczę na rynek Deilę.eu

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania/problemy kierujcie je bezpośrednio do mnie na PW (mpc) lub forum deili.eu

forum.nazwaserwera.eu

PODKREŚLĘ, ŻE DEILA.PL ZOSTAŁA MI SKRADZIONA

Pozdrawiam Anzelm

PS. to kiedy ten warn za prawdę ?

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz, ani deila.pl, anie deila.eu nic nie ukradły.

@up

Coś chyba macie różne zdania, bo wasz sponsor True mówi co innego, ty też.

Nie będę dalej słuchał tych bezpodstawnych oszczerstw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...