Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft feat L4rg Ibisz

fearar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć Wszystkim ! Wraz z kolegami zaczęliśmy się bawić w przysłowiowe "youtuby",wiadomo nic nie jest perfekcyjne,a nawet nie można tego nazwać w jakimś stopniu perfekcyjnym,ale chęci się liczą :)

Wiadomo na samym początku jest tzw.spina oraz nie chęć do ujawnienia siebie,mam nadzieje że nie będzie zbyt wielkich hejtów :]

Odcinek I

Fail przed odcinkowy: 

Życzę miłego oglądania.Piona ;)

Opublikowano

Przyznam Wam że idzie całkiem nieźle, tylko bym chętnie coś na Waszym miejscu zrobił z komunikatorem bo słabo słychać drugą osobę. Najlepiej to nagrywać oddzielnie audio np ze Skype, oddzielnie z gry i potem za pomocą Audacity podgłośnić co trzeba. No ale spoko :)

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Trochę błędów w estetyce, mianowicie lepiej by było, gdyby przywitanie nie było nagrywane w takich ciemnościach, a głośność mikrofonów zbilansowana. Poza tym najszybsza grafika (pewnie mająca zlikwidować lagi) nie wygląda najlepiej. Mógłbyś choć trochę o to zadbać. Poza tym wszystko w porządku.

→ Przenieś się do lepszego świata!

Opublikowano

Dzięki za opinie :) Co do głosu,przy nowszych odcinkach postaram się nagrać odzienie ścieżki i zrobić wszystko jak należy.Jeszcze raz dzięki,i do zobaczenia :)

Opublikowano

O tak, nagrywać wideo i dźwięk z gry oraz dodatkowo same źródło mikrofonu dzięki temu będziesz mógł wyciszać lub zgłasniać różne scenerie w filmie utrzymując czysty dźwięk. To polecam

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...