Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luneta

fernfang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praktycznie wszędzie.

Akurat to nieprawda :P Lunetę najczęściej znajduję się w garażach. Przeważnie owe garaże znajdują się w dużych miastach, ale na 100% ostatnio widziałem je w Nowym lub Startym Soborze przy markecie. Nie zapewniam cię, że na pewno je znajdziesz jednak jest to bardzo prawdopodobnie. :P

Opublikowano

Akurat to nieprawda :P Lunetę najczęściej znajduję się w garażach. Przeważnie owe garaże znajdują się w dużych miastach, ale na 100% ostatnio widziałem je w Nowym lub Startym Soborze przy markecie. Nie zapewniam cię, że na pewno je znajdziesz jednak jest to bardzo prawdopodobnie. :P

Nie wiem, może mam pecha, ale jak kiedyś można znaleźć było lunetę w garażach tak teraz po jakimś patchu za cholerę jej nie ma. Może pech.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wiem, może mam pecha, ale jak kiedyś można znaleźć było lunetę w garażach tak teraz po jakimś patchu za cholerę jej nie ma. Może pech.

Dawno nie grałem więc nie orientuję się zbytnio, ale z tego co pamiętam bardzo często się tam pojawiały. Tak samo jak inne dodatki do broni.

Opublikowano

Dawno nie grałem więc nie orientuję się zbytnio, ale z tego co pamiętam bardzo często się tam pojawiały. Tak samo jak inne dodatki do broni.

Potwierdzam, kiedyś były lunety, lornetki, bipody i takie głupoty.

A teraz garaże świecą pustkami. Mimo, że nikogo w nich nie było to są tam albo niepotrzebne rzeczy typu mało maskujący strój, jest też jedzenie, picie, czasem can opener, ale dodatków do broni nigdzie.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...