Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hardcore Serwer

Hardcore  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hardcore BAn na ile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do was pytanie na ile chcecie bana na serwerze Hardcore 

3Godziny
5Godzin

1Dzien

3dni 

Napiszcie mi w komentarzu bo nie wiem 

Dziękuje z góry za głosy :)-.-  -.-

123

Opublikowano

3 godziny.

Będziesz miał dzięki temu większy ruch na serwerze.

Tylko też trzeba pomyśleć czy by mi się to opłacało i zadać sobie pytanie czy ktoś kupi takiego unbana jak ban tylko na 3 godziny :)

123

Opublikowano

Tylko też trzeba pomyśleć czy by mi się to opłacało i zadać sobie pytanie czy ktoś kupi takiego unbana jak ban tylko na 3 godziny :)

Przykładowo, jeżeli gracz przekroczy daną ilość banów (powiedzmy, że 5 razy odczekał swojego bana) to wtedy automatycznie przechodzi tak jakby na poziom wyżej i kolejny ban jest już na 1 dzień.

8372383248.png
Opublikowano

Przykładowo, jeżeli gracz przekroczy daną ilość banów (powiedzmy, że 5 razy odczekał swojego bana) to wtedy automatycznie przechodzi tak jakby na poziom wyżej i kolejny ban jest już na 1 dzień.

Czyli że można powiedzieć ze maksymalna ilość czasowa bana jest 1 dzien tak ?:) 

Opublikowano

Czyli że można powiedzieć ze maksymalna ilość czasowa bana jest 1 dzien tak ? :)

No tak jakby.

Jeżeli gracz dostanie 5x bana na 3h, to następny ban, czyli 6 zmienia się na inną wartość czasową, przykładowo na 1 dzień - wtedy będzie trudniej i możesz coś zyskać.

Możesz ustawić jeszcze wyżej, ale to już zależy od ciebie.  :)

8372383248.png
Opublikowano

No tak jakby.

Jeżeli gracz dostanie 5x bana na 3h, to następny ban, czyli 6 zmienia się na inną wartość czasową, przykładowo na 1 dzień - wtedy będzie trudniej i możesz coś zyskać.

Możesz ustawić jeszcze wyżej, ale to już zależy od ciebie.  :)

Całkiem ciekawy pomysł postaram się go zrealizować i dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

A ja polecam dwa dni u unban za 1 zł :)

czeba trochu odczekać  jak ktoś kupi to zawsze te grosze na serwer idzie :)

Opublikowano

Myślę, że 5 godzin będzie najlepszym rozwiązaniem. Możesz zrobić w IS kupno unbana (proponuję 6,15zł).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...