Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierun strzelił

MRDawid0702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno podczas burzy grałem na komputerze i nagle piorun walnął w komuter, normalnie widziałem jak przez otwarte okno wszedł po routerze, przez telefon następnie monitor i do komputera. Pierwszy raz takie coś widziałem ale co dziwne komputerowi nic sie nie stało. I chciałem się zapytać czy mój komputer może mieć jakieś wewnętrzne uszkodzenie, albo czy jest narażony w jakiś sposób.

76561198056293092.png

Opublikowano

Tak na twoja glupote.

Od kiedg to komuter jest podlaczony pod prad w burze GG. Listwa antyprzepieciowa czy cos.

Btw. Od kiedy to piorun mozna widziec w domu 0.o

Wgl. Od kiedy piorun chodzi xD?

graphic.png
Opublikowano

Jezeli on działa to jakiś cud 0.0 !

Opublikowano

Tak na twoja glupote.

Od kiedg to komuter jest podlaczony pod prad w burze GG. Listwa antyprzepieciowa czy cos.

Btw. Od kiedy to piorun mozna widziec w domu 0.o

Wgl. Od kiedy piorun chodzi xD?

Haha, dobry nawyk, wyłącz komputer bo burza idzie? xD

Może widział piorun kulisty? Zazdro w chuj dla autora, jeżeli to na prawdę widział.

Miałeś farta że się uczepiła kompa zamiast ciebie.

Obowiązkowo zobacz czy nie masz nigdzie napuchniętych kondensatorów na płycie, grafice i zasilaczu. Ale obstawiam że kula musiała mieć słabą moc że wszystko działa.

@down

dosłownie też. mojej babce przez całą chatę taka kula przeleciała.

Opublikowano

Wy się śmiejecie, ale to możliwe. Nie dosłownie, że piorun przez okno wlatuje, ale iskrę można zobaczyć.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

kicław ale wtedy robi się takie pole magnetyczne że nawet zwykły zasilacz corsair'a ulegnie zniszczeniu.Sam miałem przypadek że u mnie walło 10-15m od domu w słup i poszedł z dymem router,monitor,drukarka.Ale to co ten koleś pisze to troll.

nagle piorun walnął w komuter, normalnie widziałem jak przez otwarte okno wszedł po routerze

jak wszedł przez okno?? ty kabel od routera masz na zewnątrz? I chyba nie wiesz że podczas burzy się okna zamyka....

albo czy jest narażony w jakiś sposób.

jest narażony na twoją głupotę.

@Edit jeśli podczas burzy grałeś to jesteś tak uzależniony że ten twój piorun to halucynacje.

@down Pan widać nie wie co znaczy spam.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Przemo wyjdź już odechciewa się czytać tego twojego spamu. Pewnie trzymał router na oknie w celu "polepszenia zasięgu" i miał uchylone albo coś, jak wiadomo w burze jest dosyć duszno. Chociaż historia mało prawdopodobna. 

lownfast

Opublikowano

to nie jest troll, wiem co widziałem, i z tym że głupi jestem zgadzam się i to bardzo ale bez przesady ;), duszno w pokoju nie było ale zapomniałem zamknąć, router trzymałem na parapecie zgadza się

76561198056293092.png

Opublikowano

kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać a koleżanka machała kotletem

sorry nie mogłem się powstrzymać

Przejrzyj komputer i na wszelki wypadek zanieś do naprawy czy coś

b1zvsj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...