Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TEKSTURY NPC PET!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem na przykładzie u mnie widać wszystko pięknie npceki tak jak należy i pety też gdy wyłam klienta spakowanego 2 osobie to nie widzi 2 npc i jednego peta proszę o pomoc czym to może być spowodowane ??

Opublikowano

tylko dajmy na przykładzie że on widział tą peta wcześniej normalnie a teraz nagle nie widzi ? to co mogła się tekstura wysypać <_< <_< bo nie zabardzo wiem jak to teraz naprawić by to śmigało u niego normalnie

Dodam że gdy włącza peta i on biegnie to widać ślady na ziemi jak by bieg za nim tylko tekstury nie widać coś ala jak koń biegnie to widać na ziemi jego jak idzie za tobą

Opublikowano
0602 12:08:29322 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).  Automatic conversion will be attempted.
0602 12:08:56391 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x80000015, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).  Automatic conversion will be attempted.
0602 12:08:10133 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[34029] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc2/fairyprincess_mark/fairyprincess_mark.msm] ERROR. Will Find Another Path.

taki mu sysser wywala

post-367866-0-26373000-1401704245.jpg

i tylko tyle widać co dał w załączniku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...