Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS'y

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie posiadam taki sprzęt:

• Procesor - Intel Core i7-2670QM (2.2 GHz, 3.1 GHz Turbo, 6 MB)
  • Karta graficzna - NVIDIA GeForce GT 555M
  • Ram - 16gb.
  • Gram w lola na rozdzielczości 1920x1080, na wszystkim very low i mam po 30 fpsów normalnie a w team fightach po 10. Ile powinieniem mieć na takim sprzęcie bo wydaje mi się, że to przez to, że jest nie wyczyszczony.
Opublikowano

Ja przy procku 2,9, 4gb ramu i jakiejś karcie 1gb mam 100-115 fps na very high, w opcjach masz synchronizacje pionową czy coś takiego spróbuj to wyłączać może coś to da;)

Opublikowano

Ja przy procku 2,9, 4gb ramu i jakiejś karcie 1gb mam 100-115 fps na very high, w opcjach masz synchronizacje pionową czy coś takiego spróbuj to wyłączać może coś to da;)

Co z tego?

@nie jest to jakoś szczególnie dobry laptop. Do tego laptopy nie są stworzone do gier.

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Mam dużo słabszego laptopa i wyciągam do 70 fpsów na linii a w TF'ach max ~55 więc pewnie masz zasyfiony komp.

Defragmentacja i przeskanuj jakimś antywirem kompa (ustaw pełne skanowanie na noc najlepiej) i tyle. Możesz ewentualnie pobawić się w ustawieniach i zmniejszyć rozdzielczość bo to dodaje czasem fpsów. Wyłączenie dźwięku też zwiększa fpsy ale bez dźwięków to brak klimatu xD

Opublikowano

Laptopy nie są do gier. Jeśli chcesz mieć zajebisty fps to polecam wyjebać lapka przez okno. Nie dostanie jakiegoś super kopa od tego, wręcz przeciwnie, ale na gwarancje odzyskasz hajsy i kupisz peceta ;)

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...