Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lux- czemu mejai?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mejai gdy zabijesz daje Ci staka czy 2 +8 chyba ap jak padasz zabiera połowę.. Może lubią? Jak dużo zabijasz to warto kupić mejaia..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Widzisz op lux i każda kupuje mejaie aby mieć dużo AP, za zabójstwa i asysty dostajesz za free ap, ale trzeba ogarniać, bo jeżeli dużo padasz to hajs w błoto.

Specjalista
Opublikowano

Jak zbierasz kille to się oplaca, ale jak gram rankeda i widze udyra z mejaiem z statmi 0/4 to mi sie dupa kręci ;_;

Opublikowano

Jak zbierasz kille to się oplaca, ale jak gram rankeda i widze udyra z mejaiem z statmi 0/4 to mi sie dupa kręci ;_;

Po co udyrowi mejai ? wiesz wgl co to za przedmiot ?

topic:Daje najwięcej ap w grze , może to jest powodem ?:D

Opublikowano

topic:Daje najwięcej ap w grze , może to jest powodem ? :D

A wiesz może, że Udyr pod AP niszczy?:D  Nie grał a się wypowiada :/

Mejai na Lux supp się opłaca bo ciągle asysty wpadać będą. Opłacalne bylo na Sorace top bo ulty w odpowiednim momencie i 3 asysty mogły nawet wpaść.

Specjalista
Opublikowano

topic:Daje najwięcej ap w grze , może to jest powodem ? :D

Wiem co to za przedmiot ale czy ja mam kontrole nad innymi graczami? UDYR 0/4 0KILLI NIC DO GRY NIE WNOSIŁ I SZEDŁ POD AP jezu...

Opublikowano

Wiem co daje ten przedmiot, ale ja nigdy nie widzialem lux ktora by nie miala mejaia, nie wazne jakie ma staty. Na inne champy sie nie kupuje a na lux ludzie uwazaja ze to jest core

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Lux ma spory zasięg umiejętności, co czyni ją dość bezpiecznym pickiem. Jeśli będzie trzymać się za swoją drużyną,  nie powinna dużo ginąć, a to w rezultacie sprawia że Meiaj jest bardzo opłacalny.

Opublikowano

dla tego, że lux to midder którym łatwą wziąć fraga, a o asystę jest jeszcze łatwiej wystarczy rzucić shielda.

Stakowanie mejaia na lux jest banalne oraz opłacalne.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Wiem co daje ten przedmiot, ale ja nigdy nie widzialem lux ktora by nie miala mejaia, nie wazne jakie ma staty. Na inne champy sie nie kupuje a na lux ludzie uwazaja ze to jest core

Bo zapewne siedzisz w brązie/srebrze.

Lux bierze mejaia tylko wtedy kiedy widzi, że ma potencjał do łapania killi i asyst.

Opublikowano

Bo zapewne siedzisz w brązie/srebrze.

Lux bierze mejaia tylko wtedy kiedy widzi, że ma potencjał do łapania killi i asyst.

Platyna :3

Dzieki wszytkim za odpowiedzi , temat do zamkniecia

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...