Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Cod Ghosts przestał działać

Xanek1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóż mam pewnien problem z grą Call of Duty Ghosts. Po włączeniu gry i kliknięciu nowa gra jest intro początkowe, gdy ono się kończy przez chwilę jest czarny ekran a zaraz po tym wywala mi komunikat " Program Call of Duty Ghosts przestał działać". Mam nową kartę graficzną, sterowniki świeżutkie pobrane, obsługuje direct 11. Sprawdzałem spójność plików gry, próbowałem na mniejszych ustawieniach graficznych, pobierałem od nowa. Gra jest oryginalna, kupiona. Próbowałem wszystkiego ale nic nie pomaga. Problem występuje tylko na single player, gdyż multi chodzi idealnie. Proszę o pomoc ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Skoro próbowałeś wszystkiego to już sam nie wiem.. Ta gra jest dziwna jednym działa na tosterze a komuś z dobrym komputerem nie chce się włączyć..

Podaj jeszcze specyfikacje komputera ale wątpie żeby to była przyczyna skoro multi działa dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...