Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące bazy danych serwerów.

heedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam było to już dosyć dawno ale dopiero teraz jakoś zachciało mi się o tym napisać a więc, napisałem post w dziele metin2 że szukam osoby do gry zgłosił się do mnie "ktoś" albo ja do kogoś już nie pamiętam ale najważniejsze jest to że wybrałem serwer na którym mieliśmy grać tak spontanicznie, ja już na nim grałem od jakiegoś czasu a ten kolega zaczął dopiero pobierać, gdy już pobrał zaczeliśmy grę trochę graliśmy wbiliśmy coś koło 70lvl to był easy więc dosyć szybko nazwy już nie pamiętam i ja patrzę a on ma takie wyje*ane eq do tego is i się go pytam czemu tak skąd to ma później przyszedł jakimś kontem i dał mi eq i itemki z is (kilkoma kontami przyszedł) no to jak się można domyśleć miał dostęp do bazy danych ale jestem bardzo ciekawe czemu tak szybko, pograliśmy na tym serwerze kilka dni i stwierdziliśmy że jest nudny bo grało dosyć mało osób później poszliśmy na jakiegoś harda on znowu w tak krótkim czasie miał dostęp do czyiś kont i tylko czekałem aż przychodził kontami i dawał mi i sobie eq, szczerze to też tak bym się chciał nauczyć jeżeli jest to niezgodne z regulaminem forum proszę o zamknięcie tematu.

Zły dział? proszę przenieś temat.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Pewnie miał rozkodowaną baze kont z innego serwera i akurat trafil na działąjące tutaj.

Ewentualnie sam się takiego dorobił ./ okradł kogoś / włamal sie

Moim zdaniem włamał się ale dziwie się że to było aż tak szybko :l. Jestem nieogarnięty  w takie sprawy a fajnie by było nauczyć się takiego czegoś :D czy na mpc można rozmawiać na temat włamywania się na serwer, jeżeli nie to nie było pytania.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...