Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokój

Nostelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam dużą naklejkę na ścianę :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Zgłoś się do '' Dom nie do poznania ''  :D

Jesteś patriotą? Jak tak to mam kilka fajnych pomysłów co do wystroju ;-)

Opublikowano

Polecam dużą naklejkę na ścianę :)

Problem w tym, że obok jednej ściany jest okno, na drugiej drzwi, trzecie i czwarte meble, więc naklejka będzie troszkę schowana :/

Nie wiem czy będzie to fajnie wyglądało. 

No to dawaj te propozycje.

Walnij se grafa na scianie MPCforum i miej wyjebane na wszystko, dobra rada sam tak mam.

Grafa MPCforum nie, ale grafa mogę, masz jakieś fajne linki?

Czekam na więcej propozycji, nie tylko co do ścian :)

Opublikowano

Co do 3 linku - jak chcesz takie karteczki z kalendarza to jedź do muzeum Powstania Warszawskiego w Warszawie i je pozbieraj, bo są za darmo. Jak masz daleko do Wa-wy to napisz na PW mogę Ci wysłać komplet, bo mam ich od zajebania. Tyle razy byłem w tym muzeum, że znam je na pamięć i zbierałem te karteczki.

btw. Na tych karteczkach, a raczej na ich odwrocie jest napisane co się działo danego dnia itp ;-)

Opublikowano

Łapaj zdjęcia z mojego mieszkania (przepraszam za światło ale jest 2:15)

Miałem mały kawałek ścianki przy drzwiach i musiałem dosunąć szafę do komody przez co miałem lukę.
Na ścianę kupiłem tablicę kredową, lampę i pufę. We wnękę wstawiłem gramofon.
Powstało coś w rodzaju kącika czytelniano - muzycznego.

DSC_0316.JPG

Tutaj moje miejsce pracy i kolejna pusta ściana.
Wszystkie graty schowałem pod stolik (był tańszy od biurka). Na ścianie powiesiłem telewizor (możesz go sobie np. dodatkowo podświetlić jakimiś ledami). Takie rozwiązanie oszczędziło mi dużo miejsca no i podczas pracy telewizor nie rozprasza mojej uwagi (kiedy chcę coś pooglądać to muszę iść na kanapę)

DSC_0318.JPG

f.png

Opublikowano

Zastanawiałem się również nad kupnem takiej pufy :) Wygląda to fajnie i jest wygodne. Telewizora nie mam, gdzie powiesić na ścianę, bo nie byłoby to praktyczne :/ Lampka to dobry pomysł, bo mam lukę między kątem ścian, a biurkiem. :) Dzięki! 

Czekam na więcej i dzięki wielkie!

Opublikowano

Tak jak mówiłem wcześniej każda ściana jest czymś zastawiona lub są drzwi i okna, więc nie wiem czy to dobry pomysł. Czekam na dalsze pomysły

Nie tylko co do ścian.. Co ciekawego można kupić itp.. :)

Ta taka lampa, co wszystko w niej pływa xD Nie pamiętam nazwy.

Opublikowano

To może pokaż ten pokój? Powiedz jakie motywy dodatków by Ci się podobały, może ktoś coś Ci doradzi. Jak nie wiemy co chcesz mieć w pokoju i co lubisz to ciężko doradzić.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Myśle, że wielka sfastyka i logo ruchu narodowego to byłby wspaniały pomysł na wystrój :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...