Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] adc...

1921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić adc za 6300, lub 4800, ale ma to być na zasadzie, aby dobrze się grało + jakiś zajebisty skin...

Dopatrzyłem się Draven + Soul Reaver Draven (dobra gra + wykurwisty skin) o to mi chodzi... podawajcie inne przykłady tego typu ^.^

ps. lajki bedo!

1921.png

Opublikowano

Caitlyn +posterunkowa. Top 5 adc. mega dmg, ucieczka, ult op, jak bijesz się w trawie zawsze wygrasz, pułapki, a skin jest meeeeega sexowny :D

Opublikowano

Lucian + skin do niego

-dash

-najlepszy adc w grze (konkuruje obecnie tylko z twitchem)

-duży DMG

-ult ma daleki zasięg

-W przyspiesza po uderzeniu w cel

-możesz użyć Q żeby przebić się przez miniony i trafić wroga

-pasywka w biegu.

Specjalista
Opublikowano

Vayne + dragon slayer epicki skin

-najlepszy adc

- jak ją ogarniesz nie ma na nia kontry

- w late cisnie jak szalona

PPolecam obejrzeć hi im gosu :)

Opublikowano

Jakbyście mogli to może teraz jakąś mieszankę mider'a ;p

ps. byle nie kata, ani lb.

1921.png

Opublikowano

WhR vayne najlepszy adc? Ty chyba w lola nie grasz.

Polecam tego dravena z tym skinem lub jinx

Caitlyn jest dobra ale skiny srednie bo nic nie zmieniaja

Lucian tez spoko ze skinem przeciez murzynem grac nie bedziesz bo ty porzadny chlop

Jesli chcesz jakas postac mainowac to draven z adc, bo reszta z adc to jak umiesz grac jako adc to tez nimi na dobrym poziomie grasz

@Edit

z miderow polecam yasuo, ziggs,kayle

Specjalista
Opublikowano

WhR vayne najlepszy adc? Ty chyba w lola nie grasz.

Polecam tego dravena z tym skinem lub jinx

Caitlyn jest dobra ale skiny srednie bo nic nie zmieniaja

Lucian tez spoko ze skinem przeciez murzynem grac nie bedziesz bo ty porzadny chlop

jak się grać nie umię to jasne że jest słaba

@Edit

z miderow polecam yasuo, ziggs,kayle

Jak sie vayne grać nie umię to jasne że jest słaba

op mid to zed nie ma na niego kontry ;)

haras

escape

mobilny

latwa farma

Specjalista
Opublikowano

@up

właśnie się tak nad zedem zastanawiałem też ;)

I dobrze, polecam obejrzeć na yt typa Azoh uczy jak kontrowac ult kayle zhonye a jak to ogarniesz zeda nie da się skontrowac
Specjalista
Opublikowano

a skin do zed'a shockblade czy SKT1?

1. Zajebisty burzowy ninja

2. dres made in china

Ogolnie to zwykly jest chyba najlepszy ale jak już chcesz tego skina to shockblade

Opublikowano

Na zeda nie ma kontry hahaah pozdro:)

exhaust juz jest sama kontra na niego + kilku miderow i junglerow..

Nie  wiem na jakim poziomie bys musial grac zedem zeby nie dac sie kontrowac

Jak bedzie nerf exhausta to pogadamy o zedzie. Przyznaje jest mocny ale przebijaja go inne postacie na midzie i jeszcze ten exhaust. Nie polecam go

@WhR

nie mam pojecia  w jakiej dywizji jestes ale najlepsza vayne w diamencie zostanie zniszczona przez cait/twitch/lucian/jinx wystarczy ze beda umieli grac na pozycji adc. Vayne jest trudna i przyznaje ze w nizszych dywizjach wyccarujesz,ale biorac pod uwage ze jak bedziesz przegrywal vayne linie na poziomie + platyna

i dasz sie z outfarmic, full build nie wiadomo czy bedziesz mial w 40 min a do tego czasu przeciwnicy skoncza gre

Opublikowano

nie mam pojecia  w jakiej dywizji jestes ale najlepsza vayne w diamencie zostanie zniszczona przez cait/twitch/lucian/jinx wystarczy ze beda umieli grac na pozycji adc. Vayne jest trudna i przyznaje ze w nizszych dywizjach wyccarujesz,ale biorac pod uwage ze jak bedziesz przegrywal vayne linie na poziomie + platyna

i dasz sie z outfarmic, full build nie wiadomo czy bedziesz mial w 40 min a do tego czasu przeciwnicy skoncza gre

Odsyłam do stream'a hi im gosu... Lepiej nie pisz jak się na czymś nie znasz. Poza tym po to jest support, żeby carryować swojego marksmana na linii. Jedyny ADC z jakim Vayne może mieć większy problem to Twitch, przez jego niewidkę + zasięg na ulcie.

Na mid'a polecam:

Shockblade Zed - bardzo fajnie wygląda w grze, jak i na splash arcie, dodatkowo ma bardzo duży DMG.

h6IduA1.png

Specjalista
Opublikowano

Na zeda nie ma kontry hahaah pozdro:)

exhaust juz jest sama kontra na niego + kilku miderow i junglerow..

Nie  wiem na jakim poziomie bys musial grac zedem zeby nie dac sie kontrowac

Jak bedzie nerf exhausta to pogadamy o zedzie. Przyznaje jest mocny ale przebijaja go inne postacie na midzie i jeszcze ten exhaust. Nie polecam go

@WhR

@wlacy  omg caitlyn kontruje Vayne wiec na pewno nie pokona jej, ogarnij typa hi im gosu jak kolega już ci napisal :)  

Opublikowano

ale co mnie obchodzi hi im gosu :* jak ten co napisal post nie bedzie nim. To ja napisze ogladnij piggleta z skt i bedziesz umial grac jako adc

@WhR

Idąc twoim tokiem myslenia OMG dobra vayne wygra z caitlyn

@RionKiIIIN

Jak sie nie znam; chodz zagramy sobie ja pojde innym adc ty vayne i sobie pogramy moge nawet ashe wziac lub sivir ktora vayne kontruje. Jak mówisz ze sie nie znam, kiedy wygrasz uznam ze jestes lepszy i masz racje. W jakiej ty dywizji jestes ? Bronze I czy wyzej. Dodalbys cos wiecej do tematu a nie powtarzasz po poprzednikach nabijajac posty...

80%  moich gier to adc wiec wiem jaka sytuacja. Są osoby ktore swietnie tymi postaciami graja ale to nie oznacza ze ty ich skopiujesz tylko ich ogladajac.

Specjalista
Opublikowano

ale co mnie obchodzi hi im gosu :* jak ten co napisal post nie bedzie nim. To ja napisze ogladnij piggleta z skt i bedziesz umial grac jako adc

@WhR

Idąc twoim tokiem myslenia OMG dobra vayne wygra z caitlyn

@RionKiIIIN

Jak sie nie znam; chodz zagramy sobie ja pojde innym adc ty vayne i sobie pogramy moge nawet ashe wziac lub sivir ktora vayne kontruje. Jak mówisz ze sie nie znam, kiedy wygrasz uznam ze jestes lepszy i masz racje. W jakiej ty dywizji jestes ? Bronze I czy wyzej. Dodalbys cos wiecej do tematu a nie powtarzasz po poprzednikach nabijajac posty...

80%  moich gier to adc wiec wiem jaka sytuacja. Są osoby ktore swietnie tymi postaciami graja ale to nie oznacza ze ty ich skopiujesz tylko ich ogladajac.

Wiesz że lol to gra drużynowa? Każdy ma sobie pomagac, każdy też ma jakieś umiejętnosci i w dupie ma kontry niby kayle taka wielka kontra na zeda a gówno zrobi kayle jak zed umie grac...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...