Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - najtańsi zawodnicy +85 OverAll

Sznela69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gomez

Cavani

Cazorla

Pique

Chcielini (jakoś tak xD)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

zależy z jakiej ligi jaka narodowość czy złoci czy srebrni czy jak tam :D meier, schafer, sam, issac cunecta, trashorra, 

No ja pierdole... Pisze z byle jakiej ! +85 overall człowieku... Chyba tylko złoci tyle mają no nie ? Rusz szarymi komórkami.

Opublikowano

Imbecylu je**** nie ma 85 + poniżej 10k. Zanim coś napiszesz to pomyśl..

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

lol dla mnie tani to są do 100k . jakbyś od razu napisał że jesteś biedna cebulą to wtedy bym ci podał tych do 10 k

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Imbecylu je**** nie ma 85 + poniżej 10k. Zanim coś napiszesz to pomyśl..

Szczym ryj pierdolony nie douczony gówniarzu. Gomez, Muller kurwa...

Opublikowano

lol dla mnie tani to są do 100k . jakbyś od razu napisał że jesteś biedna cebulą to wtedy bym ci podał tych do 10 k

Tak się składa, że sprzedaje monety do Fify World. Dokładnie mam 3 mln coinsów. Także stać mnie na każdego. Bitch please...

Opublikowano

Ja pierdole. No jebane homo gimby. Pisze się podajcie zawodników do 10k, piszą kup ronaldo na kreske. Piszesz kurwa, że masz 3mln i prosisz o tanich zawodników. A ten kretyn zamiast podać TYCH PIERDOLONYCH ZAWODNIKÓW DO 10 K PISZE: TO PO CO KUPUJESZ TAKICH TANICH.

PIERDOLONE KURWA W DUPE JEBANE MPC BARŁÓG NA KÓŁKACH. Banować za bycie pierdolonym idiotą ! (Tak Gimbie napisz, że powinienem dostać bana)

ZAWODNIK +85 DO 10K

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...