Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi PayDay 2?

MikeMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej.

mam do Was konkretne pytanie. czy na moim laptopie (nie najnowszym ,ale daje rade) pojdzie gra PayDay 2.

z tego co widzialem nie ma ona duzych wymagan ,dlatego sie skusilem a pozatym byla dzis darmowa na Steam :D

najbardziej martwi mnie karta graficzna. moja to ati radeon hd  4330. jest ona nieco slabsza od tej promowanej w minimalnych wymaganiach.

stwierdzam iz z tym faktem gra odpali i bedzi gralo to jakos. ale obawiam sie czy nie bedzie lagow? jezeli jest jakies wyjscie to moge dac jak najmniejsze ustawienia graficzne ,no i moze jakis minimalnie lekkie lagi co jakisz czas. pomozecie?

moj sprzet:

Intel Core Duo 2.2 Ghz

4 GB RAM

Windows 7 64 bit

ATI RADEON HD 4330

pomoc.

Opublikowano

A nie zdążysz jeszcze zagrać i sprawdzić w praktyce jak chodzi?

Z tego co widzę jeszcze przez 5 godzin będzie darmowa, jeśli masz w miarę dobry internet to zdążysz.

Na minimalnych nie powinno być dużych problemów, ale jako że to laptop to może być różnie.

Ważne żeby się nie przegrzewał i dysk nie był zaśmiecony zbyt dużą ilością rzeczy, bo to też ma duże znaczenie.

Tak więc według mnie na minimalnych detalach zagrasz bez większych problemów.

Opublikowano

raduje sie z tego co napisales.

gre przetestuje bo mozna powiedziec ze juz ja mam. pobralem 1% chodzby pliku i sie zapisala ,dodala czy jakby to powiedziec. jak bede mial czas to poprostu to bede kontunuowal.

laptop nie zasmiecony bo dopiero niedawno byl formatowany. jedyne co wyruznia sie na nim do Minecraft i Team Fortess 2 xD

uzywam podkladki chlodzacej wiec to moze bedzie zapobiegac przegrzewaniu.

jezeli to cos wnosi to laptop to MSI CX600.

/edit

super... widze ze wszystko mi sie komplikuje. musialem pobrac przed zakonczeniem promocji.... nie wystarczylo tylko 1%... masakra...

ale i tak nie zrezygnuje. PayDay2 to niedroga gra. teraz gdy mam ja dodana do bibliteki wyswietla mi sie ze czeka w kolejce. wyjasnicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...