Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BRONIE] Bronie które będą dostępne w orgelboxach czy też w shopie :)

Hydrauliczysko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, przedstawię Wam kilka broni które prawdopodobnie będą dodawane do gry :)

Będę się w tym celu wspomagał filmami z kanału ''Valdentia'' :D

zapewnie nie jest to nikomu potrzebne i pewnie będzie krytyka ze strony forumowiczów, ale nude musze zabić a komuś sie może to spodoba :)

(Linki do filmów są w nazwach broni)

Zaczynajmy! :)

Nr. 1. 

P90 Skull 

Oprócz fajnego wyglądu dostajemy tłumik, celownik typu Open Dot tak jak w przypadku P90 Fury :) Zapewne Damage, recoil, szybkość i celność będą zwiększone.

Nr. 2. 

CZ700 Gold

Tak jak wszystkie bronie w wersji gold, wyglądają trochę zbyt błyszcząco lecz to kwestia gustu. Tak jak w przypadku P90 Skull będzie zwiększony damage itd.

Nr. 3.

HK417 Skull

Oprócz fajnego wyglądu dostajemy tłumik, celownik typu EOtech tak jak w przypadku HK417 Jabberwock :) Zapewne Damage, recoil, szybkość i celność będą zwiększone jak w przypadku Jabberwock'a :)

Nr. 4

Skull AK-103

Oprócz fajnego wyglądu dostajemy tłumik, celownik typu EOtech tak jak w przypadku AK z wersji gold/chrome czy Reptile :) Zapewne Damage, recoil, szybkość i celność będą zwiększone jak w przypadku tych wymienionych wyżej :)

Nr. 5

Fairytale FR-F2

Zupełna nowość, karabin wyborowy (Sniperka) który już w tym momencie znajduje sie w amerykańskiej wersji gry ''Soldier Front 2'' Czy też w koreańskiej wersji Naszego Special Forca :)

Co do jej specyfikacji nie mogłem sie dogrzebać, ale jeśli coś znajde - zaktualizuje :)

Nr. 6

MG4 Black Widow

Niestety tak jak w Fairytale, nie moge sie dogrzebać do specyfikacji :/

Nr. 7

Pakiet Broni Lodowych

W skład tych broni wchodzi:

• M4A1 z Celownikiem typu ACOG
  • AK-103 z Celownikiem typu ACOG
  • 860CZS 

Nr. 8

PP2000

Jest to lekka broń typu D-SMG (DUAL SUBMACHINE GUN)

Nr. 9

Shuriken Throwing Star / Shuriken Rzucana Gwiazda 

Coś nowego, bardzo fajne zastąpienie Tomahawka. W odróżnieniu od Tomahawka, shuriken leci po łuku :)

Nr. 10

Revolver

Mocny, i skuteczny :)

Nr. 11

QBZ 97

Niezbyt wyglądający, strzelający jak gaźnik w starym samochodzie :)

Narazie dam tyle. Jeśli sie spodoba moge wstawić wszystkie bronie :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Oprócz nazw i tego, że wyglądają ładniej i że mają zwiększone staty(jak każda broń za cash) to niczego się nie do wiedziałem.

Mógł byś do tego po dodawać zdjęcia itp.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zauwaz że nie ma ss tylko dlatego ze sa hiperlinki w nazwach broni do filmikow które pokazują jak poszczególne bronie wyglądają jak strzelają itd.

I wszystko jasne...

Opublikowano

Według mnie można podpiąć, chociaż nie wiem, czy to koeś sobie sam broni nie edytuje, albo wstawia na swój serwer, nie wiem jaka to wersja gry,ale na solider front jest całkiem inny głos tego kolesia co gada i chyba nie ma tych broni, a zobacz na datędodania filmu, w koreańskm skillu raczej po angielsku by nie gadali, no i jeszcze jedno pytanie, skąd koleś ma tyle kasy na oragleboxy, według mnie to na jego własnym servie, odblokował sobie bronie..

Polecam samemu zajrzeć sobie na kanał kolesia bo ma jeszcze dużo innych broni np :

https://www.youtube.com/watch?v=gl_bCSCKIXg&list=PL0rG32gR1L9Sok1w3qyX39PJNNYe8qOsV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...