Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

DangoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam lagi w bf4. Np biegne sobie na podboju i patrze sie np. do przodu na jakas akcje lub otwarty teren - z jakies 5 - 10 fps. Patrze sie na maxa pod siebie - 40 fps. Czy wie ktos moze jak to zniwelowac? Mam detale na najnizsze, jak jeszcze jestem np. w małym pomieszczeniu albo cos i patrze sie przed siebie to tez nie mam lagsów.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Intel core 2 duo 2.20 ghz

AMD Radeon Mobility 4650 HD

Wiem ze kijowy ale AC4 dziala dobrze i inne gry. W tej mam tylko takie lagi ze sie grac nie da

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Chcialem spalic procka ale mi nie wyszlo bo cos nie umiem ;p. No trudno :/

Opublikowano

AC4 działa "dobrze" ? :P Co to znaczy? 30FPS na ultra-low? Multi to co innego niż singleplayer ;) No i co Ty porównujesz 2 inne gry ;) Sprzęt też nie jest z najwyższej półki...

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...