Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z RADS...

piratwladek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę dotyczące Lola po restarcie całego kompa pojawiał się u mnie Bluescreen .
0x000000D1 ale został naprawiony ze względu na sterowniki . Gdy pobrałem lola wyskoczył mi komunikat:

Failed to lunch RADS/system/rads_user_kelner.exe nie rozumiem dlaczego  skoro mam ten plik ...

Proszę o napisanie po KOLEJI co mam zrobic a będę bardzo wdzięczny :)

Kiedy mi zadziała to tej osobie mam plany dac jakoś ilośc rp :)

840  RP

--------------------------------------------------------------------------------
Z GÓRY DZIĘKUJE !
 Powtórzę , bendę bardzo wdzięczny i te rp napewno ta osoba dostanie wystarczy tylko że zadziała :)
-------------------------------------------------------------------------------0
Jestem uczciwym graczem więc postaram się żeby  840 rp dotarło jak najszybciej :)

Opublikowano

Reinstall pomoze

Witajcie, dzisiaj chciałbym przedstawić wam NOWY SERVER MINECRAFT 1.7.2 SURVIVAL/SKYWARS. Jest to pierwszy profesjonalny server łączący te dwa MODY. WPÓŁPRACUJEMY Z WIELOMA YOUTUBERAMI. WEJDZ I ZOBACZ SAM n2.csrv.pl:15699

Opublikowano

Czyszczenie CCleanerem. Usunięcie pliku, z którym występuje błąd i spatchowanie go, czyszczenie na wirusy, jaka wersja systemu, czy są wszystkie biblioteki, dll'ki, directx'y, visuale i te inne duperele?

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...