Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hacki

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jest jakiś w miarę niewykrywalny hack? Bynajmniej taki, na którym będę mógł pograć 1-2 tyg. Chodzi mi o samo WH i no recoil. Z góry dzięki.

Opublikowano

Wiem, ale bynajmniej, żebym pograł ten tydzień lub dwa na minimalnym ryzyku. Chce sobie nabić na low koncie trochę GP. Polecasz jakiegoś cheata?

Opublikowano

Ghbsys - najmniej wykrywalny i dobry ;). Oczywiście im bardziej dyskretnie hackujesz tym mniejsze szanse na natychmiastowego bana.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wiem, że im dyskretniej działam na dopalaczach tym mniejsza szansa na bana. Z tym Ghbsys jest coś nie tak, bynajmniej u mnie. Pobieram clienta, loguje się i odpalam grę, hack niby się zaszczepił poprawnie bo wyskoczył napis, odpala się gra ale nie ma okienka z opcjami, wciskałem Insert i również nic. Jakieś porady ew. link do innego clienta?

Opublikowano

Ale uważaj jak na nim grasz, bo raz podejrzanie wylecisz za mapę i sam dostaniesz charakterystycznego kicka, a na drugi dzień ban. Graj uczciwie, lepiej na tym wyjdziesz.

Opublikowano

Chodzi mi tu o low konto, chce nabić lvl i pogiftać rzeczy za GP. GHBsys jest detected w tej chwili.. Pozostaje czekać na aktualizacje. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...