Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezmózgi grają w lola.

Lucky Man

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich graczy Lola.

Dzisiaj postanowiłem zagrać rankeda.

Niestety grę popsuło mi kilka osób.

Byłem first pickiem więc chciałem pójść na mida, ale jakiś koleś był last pickem napisał sobie pierwszy mid.

Więc jak ja zalockowałem mida to on napisał "ty debilu ty chyba jesteś poje**** ". 3 osoby pisały mu, że to jest order pick, ale on dalej swoje, że on by pierwszy ,że będzie trollował itd. Brakowało nam adc, a on wziął yasua.

Więc ja poszedłem ziggsem na adc. Ale wyszedł lee gdzieś tak w 10 minucie, i ten debil yasuo ok.18 minuty, i jeszcze goście z enemy teamu split puschowali nas co moim zdaniem jak gra się 5vs3 to powinno się iśc tylko jedna linią bo moim zdaniem split push w takie grze jest dla ludzi bez honoru.

Prośba do graczy Lola:

Jeżeli nie wiecie co to jest order pick, albo go nie wnosicie na rankedy albo na drafty grajcie blind picki, ponieważ blind pick jest dla takich graczy jak ten yasuo.

Pozdrawiam Wszystkich.

Opublikowano

Ja też mam wyjebane na takiego first piczka. Najpierw pickuje Zeda na firstpicka na mida, bo może a potem robi 0:10 bo wszystkie enemy postacie go kontrują. Ja osobiście za dużo razy już się skułem na firstpickach na mida więc mam wyjebane w takich ludzi i czasami nawet ich trolluję. Mogę dać +10 ssów gdzie firstpick mid mi zjebał grę. Nie dziw im się, nie pickuj mida na pierwszym picku, dla dobra teamu. (nie mówię o sytuacji gdzie smurfujesz).

Opublikowano

Jak pickujesz first mida to się nie dziw :) Nie potrafisz się porozumiec z druzyną to Twoja wina,a to że split pushowali to akurat nie masz co gadać na ten temat.Bo każdy chce wygrać.A ty może byś stał na respie i dał np grać 4v4 jak by był enemy team afk :) ?

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

firstpick>all

Witajcie, dzisiaj chciałbym przedstawić wam NOWY SERVER MINECRAFT 1.7.2 SURVIVAL/SKYWARS. Jest to pierwszy profesjonalny server łączący te dwa MODY. WPÓŁPRACUJEMY Z WIELOMA YOUTUBERAMI. WEJDZ I ZOBACZ SAM n2.csrv.pl:15699

Specjalista
Opublikowano

Ją mam wyjebane i jak jestem fp to biore zeda na mida, bo zawsze jak komuś dam linie to zawsze idiota feeduje...

Opublikowano

No tak, jeszcze musiales pojsc Adc Ziggsem i sie dziwisz, ze przegrales. To nie jest forum do zalenia sie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

gość ma racje jest pick order i to sie aby liczy masz pecha, ze jesteś ostatni nawet riot pisał czemu pick order jest lepszy od call order ( http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3449932 ) ale takie cebule jak tu wyżej nie widza dlaczego i po co to jest bo na co jestem jebanym polaczkiem i nie bede gral supportem bo niby czemu??  Zdaża sie, że ludzi pickuja 1st pickiem adc mida czy co kolwiek sam tak robie i czasem dostaje w dupe ale czy tobie sie nigdy nie zdażyło nafeedować? Nie? to rzuć kamieniem .

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

xDDDDDDDD Ja jak jestem na innym koncie i jest mid albo top wybrany to piszę im, ok just go bot i biorę to co chcę i wylane na noobów, duszą się na capsie, spamią, report trudno, nie chcieli po dobroci jak pisałem top/mid to nie ^^ Co prawda gdyby ktoś u mnie na głównym koncie tak zrobił to też bym się zdusił ale jak na innym to easy bo raz, że noobstwo się dusi a dwa w 95% ja i tak wycarruje ten mecz więc mogę sobie na takie coś pozwolić :> Tak więc QQ

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jakby Ci zależało na wygranej to byś nawet takiego cebulaka puścił na mida i być może by Ci wygrał grę. Ja ostatnio zwyzywałem Polaka w lobby bo zabrał mi topa ale w grze tak zaorał topa Rengarem, że ja pierdole.

Ogólnie w wyższych dywizjach piszę się tylko swój prefer i się czeka. A jak się nie dostanie linii to się dopasowuje. Jak nie potrafisz iść na inną linię bo Ci na to duma nie pozwala to beka xD

Opublikowano

Ludzie kurwa kiedy do Was dotrze że w lola to albo ze znajomymi ogarniętymi rankedy, albo z randomami na pvp albo te gre sb w dupe można wsadzić. Zawsze kurwa było, jest i będzie że na najwyższych ligach są najwięksi debile, a nawet jak chcesz przechytrzyć zasade i grać na bronze/silver to wtedy tam najwięcej skurwesynów będzie. Mało tego, jeszcze za każdego jednego zraportowanego i wyjebanego na bana wejdzie 2 kolejnych i tak bedzie ich coraz więcej i więcej i zaraz jeszcze bardziej się bol rozpowszechni i bedzie tak chujowo że Riot będzie musiał wkroczyć i to ogarnąć. A do tego czasu to wszyscy normalni gracze już pójdą w pizdu.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...