Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Factions vs Autorskie Gildie!

Jaki Plugin na gildie?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Plugin?

• Factions ;)
      10
    • Autorski plugin ;)
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Mam do was pytaniem , każdy może tutaj wyrazić swoje zdanie ;)

Pytani polega na tym czy bardziej opłaca użyć się własnych pluginów na gildie czy dostępnego w internecie i bardzo dobrze znanego przez każdego z nas Factions :)

Wiele osób ma na ten temat kilka zdań ale chce poznać opinię "Specjalistów" dlatego zwracam się do was z prośbą w doradzeniu mi ;)

Niby Autorskie gildie się znudziły , za dużo tego jest ludzie chcą powrócić do "staroci" i zagrać na serwerze z owym pluginem

Co wy na to?

Pozdrawiam, Łukasz ;)

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Ja osobiście wole autorskie gildie, ale można zrobić nietypowy autorski plugin, który będzie dawał inne komendy np. /gang stwórz albo coś takiego.

Opublikowano

To już jest jakiś pomysł ;)

Nie wiem, jakoś stary klimat był fajniejszy :D

Każdy serwer praktycznie z tego korzystał :D

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Moim zdaniem to autorskie pluginy są lepsze dlatego że są po polsku i się wyróżniają wtedy takie serwy bo widać że administracja nie bierze z neta tylko chce się postarać  i zadziwić graczy pomysłowością ;)

Opublikowano

Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi, czekam na kolejne ;)  

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

@up Autorskie nie maja błędów w zależności czy one są dobrze napisane. Factions też ma błędy.

@topic Osobiście wole wszystkie pluginy autorskie a gildie tym bardziej.

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Po raz 2 dzisiaj dziękuje za tak liczne odpowiedzi.

Liczę na kolejne ;)

@topic Zapraszam do głosowania w ankiecie ;-)

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Ja wolę Factions ponieważ już nie raz zawiodłem się na autorskich pluginach tego typu. Może dla nie których instalacja i konfiguracja tego plugina jest zbyt trudna ale wystarczy poczytać poradnik który znajduję się na stronie Factions. Jest po angielsku ale wszystko jest bardzo dokładnie wytłumaczone. Wraz z oprawą graficzną ten poradnik świetnie się czyta. Są tam również odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Autorskie pluginy są proste i czasami prawie niczym się od siebie nie różnią, niektóre z nich mogą nie być aktualizowane a Factions ciągle się rozwija i jest praktycznie na każdą wersję.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Co prawda u siebie na serwerze mam własny plugin, ale myślę, że factions będzie najlepszy bo jest ciągle wspierany / ulepszany i co najważniejsze darmowy :) A co do jakiś dodatków itd... to jest masa pluginów jak i skryptów do tego :) Wystarczy poszukać pokombinować i zrobisz coś epic z tym :) to moje zdanie.

2w6ic6t.png

Opublikowano

Tzn Widzę odpowiedz kolegów u góry ;-) 

Posiadam kilka pluginów "auroskich"

I nawet dobrze działających, ale są ludzie który powracają do tamtych czasów i sympatyczne wojny klanów są dla nich większą zabawą niż te cuboidy w nowych pluginach. Ten temat służy temu aby poznać jakich graczy jest więcej :)

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Ciśniemy Factions :D

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano

Ja bym zagrał na serwerze z factions, ale z itemami za gildie + tagi nad głowami, spolszczone wiadomości i ewentualnie (!) automatycznymi cubami, a nie claim'ami. To jest tylko moje zdanie.

Wyklikane za pomocą telefonu :)

Opublikowano

@up To co powiedziałeś to praktycznie autorskie gildie.

Factions nie ma praktycznie nic z tego co napisałeś.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

@up To co powiedziałeś to praktycznie autorskie gildie.

Factions nie ma praktycznie nic z tego co napisałeś.

Miałem na myśli factions z dodatkiem PayInItemsForGuild... :)

Tam są już itemy za stworzenie gildii oraz tagi nad głowami. Jedyne co własnego dodałem to, że fajnie by było gdyby wiadomości były też spolszczone (ewentualnie te cuboid'y, ale claim'y też są spoko :)).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...